مرغ طعم دار با برنج سرخ شده یک غذای فرنگی خوشمزه است که میتوان با برنج سفید و برنج قهوه ای تهیه کرد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

مواد لازم :

مرغ ۱ عدد
برنج قهوه ای۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
 سیر۱ حبه
ذرت و نخود فرنگی نصف پیمانه
سس سویا۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن کنجد ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

جهت تهیه مرغ و برنج سرخ شده ابتدا یک مرغ را کامل بپزید و یا به صورت بریان تهیه کنید.
یک سینه مرغ را جدا کرده و کنار بگذارید. مابقی مرغ را ریش کنید و کنار بگذارید.
سیر را له کرده و در تابه ای از قبل داغ شده مقداری روغن بریزید. سیر را درون ماهیتابه بریزید و تفت دهید.
سپس پیاز را ریز خورد کرده و به سیر اضافه نمایید.
در اینجا بهتر است پیاز را مقداری تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
سپس هویج، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید و مواد را باهم تفت دهید.
در ماهیتابه ای جداگانه تخم مرغ رغ را به صورت نیمرو تهیه نمایید.
برنج قهوه ای را به روش کته تهیه نمایید و کنار بگذارید.
در این مرحله تخم مرغ و برنج قهوه ای پخته شده و مرغ ریش شده را به مخلوط سبزیجات داخل ماهیتابه اضافه نمایید.
سس سویا، روغن کنجد و نمک و فلفل را اضافه و همه ی مواد را کاملامخلوط کنید.
غذای شما بعد ۱۵ دقیقه آماده سرو است.