مرغ طعم دار با برنج سرخ شده یک غذای فرنگی خوشمزه است که میتوان با برنج سفید و برنج قهوه ای تهیه کرد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
مرغ | 1 عدد |
برنج قهوه ای | 1 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
هویج | 1 عدد |
سیر | 1 حبه |
ذرت و نخود فرنگی | نصف پیمانه |
سس سویا | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن کنجد | 2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه:
جهت تهیه مرغ و برنج سرخ شده ابتدا یک مرغ را کامل بپزید و یا به صورت بریان تهیه کنید.
یک سینه مرغ را جدا کرده و کنار بگذارید. مابقی مرغ را ریش کنید و کنار بگذارید.
سیر را له کرده و در تابه ای از قبل داغ شده مقداری روغن بریزید. سیر را درون ماهیتابه بریزید و تفت دهید.
سپس پیاز را ریز خورد کرده و به سیر اضافه نمایید.
در اینجا بهتر است پیاز را مقداری تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
سپس هویج، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید و مواد را باهم تفت دهید.
در ماهیتابه ای جداگانه تخم مرغ رغ را به صورت نیمرو تهیه نمایید.
برنج قهوه ای را به روش کته تهیه نمایید و کنار بگذارید.
در این مرحله تخم مرغ و برنج قهوه ای پخته شده و مرغ ریش شده را به مخلوط سبزیجات داخل ماهیتابه اضافه نمایید.
سس سویا، روغن کنجد و نمک و فلفل را اضافه و همه ی مواد را کاملامخلوط کنید.
غذای شما بعد 15 دقیقه آماده سرو است.