طرز تهیه مرغ طعم دار با برنج
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
مرغ طعم دار با برنج سرخ شده یک غذای فرنگی خوشمزه است که میتوان با برنج سفید و برنج قهوه ای تهیه کرد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
مرغ | ۱ عدد |
برنج قهوه ای | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
هویج | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
ذرت و نخود فرنگی | نصف پیمانه |
سس سویا | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن کنجد | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
جهت تهیه مرغ و برنج سرخ شده ابتدا یک مرغ را کامل بپزید و یا به صورت بریان تهیه کنید.
یک سینه مرغ را جدا کرده و کنار بگذارید. مابقی مرغ را ریش کنید و کنار بگذارید.
سیر را له کرده و در تابه ای از قبل داغ شده مقداری روغن بریزید. سیر را درون ماهیتابه بریزید و تفت دهید.
سپس پیاز را ریز خورد کرده و به سیر اضافه نمایید.
در اینجا بهتر است پیاز را مقداری تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
سپس هویج، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید و مواد را باهم تفت دهید.
در ماهیتابه ای جداگانه تخم مرغ رغ را به صورت نیمرو تهیه نمایید.
برنج قهوه ای را به روش کته تهیه نمایید و کنار بگذارید.
در این مرحله تخم مرغ و برنج قهوه ای پخته شده و مرغ ریش شده را به مخلوط سبزیجات داخل ماهیتابه اضافه نمایید.
سس سویا، روغن کنجد و نمک و فلفل را اضافه و همه ی مواد را کاملامخلوط کنید.
غذای شما بعد ۱۵ دقیقه آماده سرو است.