طرز تهیه ته چین مرغ

ته چین مرغ
ته چین مرغ

 

ته چین مرغ را می توان یکی از غذاهای شیک و مجلسی به شمار آورد. بنابراین اگر این روزها یک مهمانی مهم در پیش دارید، این غذا می تواند یک انتخاب به جا و مناسب باشد. قرار است در این مقاله به سراغ ته چین مرغ برویم و این غذای خوشمزه و اصیل ایرانی را درست کنیم.

 

مواد لازم برای 4 نفر

برنج: 4 پیمانه

سینه مرغ: 2 عدد

ماست چکیده: 1 پیمانه

پیاز: 1 عدد

تخم مرغ: 2 عدد

زرشک: یک سوم پیمانه

گلاب: 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

کره: 50 گرم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، برگ بو، خلال پسته و زعفران دم کرده: به میزان لازم

 

طرز تهیه ته چین مرغ

حالا برویم و ته چین مرغ را آرام آرام آماده کنیم:

  1. برنج را با کمی نمک خیسانده و کنار بگذارید.
  2. سینه مرغ را همراه با یک پیاز 4 قاچ شده و مقداری نمک، برگ بو و فلفل سیاه داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید و اجازه دهید مرغ پخته شود. پس از پخته شدن مرغ، آن را بردارید و ریش کنید و استخوان ها را جدا نمایید و کمی زعفران هم روی آن بریزید.
  3. تخم مرغ ها بشکنید و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و هم بزنید. ماست چکیده را همراه با زعفران و روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید.
  4. داخل تابه کره بریزید و پس از ذوب شدن کره، زرشک و گلاب را داخل آن بریزید و تفت دهید.
  5. برنج را داخل آب در حال جوش بریزید و پس از چند دقیقه آن را آبکش نمایید.
  6. حالا برنج را داخل مواد ته چین بریزید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود.
  7. کف قابلمه روغن ریخته و وقتی داغ شد، کمی از برنج را اضافه نمایید و حسابی فشرده کنید. حالا نوبت مرغ ریش ریش شده است. آن را روی برنج بگذارید و فشار دهید. روی مرغ ها زرشک بریزید.
  8. به همین ترتیب لایه های دیگر مواد ته چین و مرغ را نیز اضافه کنید و خوب صاف نمایید. نزدیک یک ساعت صبر نمایید تا خوب دم بکشد.
  9. ته چین مرغ شما آماده است. آن را به صورت قالبی برگردانید و با زرشک و خلال پسته، تزئین نمایید و نوش جان کنید.