برگر برنج با مرغ سوخاری یک غذای خوشمزه و آسان است که میتوان در مهمانی ها به عنوان پیش غذا یا فینگرفود تهیه کرد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
ران مرغ | 1 عدد |
برنج پخته شده | 1 پیمانه |
سس سویا | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه | 1/2 قاشق غذاخوری |
سیر | 1حبه |
زنجبیل | 1/2 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 2 قاشق غذاخوری |
نشاسته | 2 قاشق غذاخوری |
سس سفید | 3 قاشق غذاخوری |
عسل وخردل | 1/2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
جهت تهیه برگر برنج با مرغ سوخاری ابتدا مرغ را فیله کرده و در ظرف مناسبی بریزید.
سپس سیر را له کرده و به همراه سرکه، سس سویا و زنجبیل به مرغ اضافه کرده و کاملا مخلوط نمایید.
مرغ مواد زده را حدود 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
در ظرفی جداگانه آرد و نشاسته را مخلوط کرده و مرغ را درون آن غلط دهید تا همه ی مرغ آغشته به ارد و نشاسته شود.
مرغ را درون روغن فراوان سرخ کنید و کنار بگذارید.
سس مایونز، عسل، و خردل را باهم مخلوط نمایید تا یک سس خوشمزه به دست آید.
سپس برنج را به روش کته یا آبکش تهیه کرده و اجازه دهید خنک شود.
در این مرحله میتوانید از دو روش استفاده کنید.در روش اول میتوانید از قالب های آماده استفاده نمایید.
در روش دوم میتوانید در ظرفی مناسب برنج را ریخته و با قاشق فشار دهید تا حالت بگیرد.
برنج قالب زده را در روغن سرخ کنید. این کار را برای هر دو طرف برنج انجام دهید.
سپس یک برنج را در زیر گذاشته و مرغ و سس از قبل آماده شده را روی آن بریزید و در مرحله آخر یک برنج دیگر روی مرغ قرار دهید.
برگر شما آماده مصرف است.