مرغ جولوف یک غذای فرنگی با سس گوجه فرنگی است که طعم فوق العاده ای دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
برنج | 2 پیمانه |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
فلفل دلمه ای رنگی | 1/4 |
پیاز قرمز | 1 عدد |
پودر آویشن | 1 قاشق چایخوری |
ران مرغ | 2 عدد |
روغن | 2 قاشق غذاخوری |
پودر کاری | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه مرغ جولوف ابتدا گوجه را تکه تکه کرده و همراه با 1/4فلفل دلمه ای، 1/4 پیاز خلال شده و مقداری فلفل قرمز درون غذاساز ریخته و له کرده و کنار بگذارید.
درون تابه مقداری روغن ریخته و پیاز خلال شده را همراه با ران خورد شده تفت دهید.
بعد از اینکه مرغ تفت داده شد. مقداری پودر کاری اضافه نمایید.
مرغ و مواد درون تابه را تا زمانیکه مرغ کاملا بپزد تفت دهید.
سپس حرارت را خاموش کرده و کنار بگذارید.
سس از قبل آماده شده را درون ماهیتابه ریخته و مقداری روغن و پودر آویشن به آن اضافه نمایید.
اجازه دهید مقداری از آب مواد بالا تبخیر شود.
سپس مرغ اماده شده را همراه با برنج که به روش آبکش تهیه کرده ایم درون سس ریخته و درب ظرف را بگذارید و با حرارت کم دم کنید.
غذای شما آماده سرو است.