جوجه کباب یکی از غذاهای ایرانی معروف است که تقریبا همه ی مردم این غذا را دوست دارند .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. 

مواد لازم  :

مرغ۱ عدد
پیاز۲ عدد
فلفل دلمه یک عدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
گلپر ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو¼ لیوان
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
زعفران ،نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه جوجه کباب ابتدا مرغ را کبابی خورد کنید . در صورت تمایل میتوانید مرغ را ابتدا فیله کرده و سپس کبابی خورد نمایید .

بهتر است ابتدا مواد را تهیه کنید و در مرحله آخر مرغ کبابی خورد شده را یکجا اضافه نمایید .

بنابراین در مرحله اول یک پیاز را خلال کرده و پیاز دیگر را رنده ریز کنید .

فلفل دلمه ای را طوری خورد کنید که بتوان به سیخ کشید .

زوغن زیتون ، آبلیمو ،سس مایونز ، زعفران دم شده ، گلپر و نمک و فلفل را با پیاز و فلفل دلمه ای مخلوط نمایید .

زمانیکه مواد کباب را آماده کردید مرغ خورد شده را با مواد مخلوط کنید و روی آن را با سلیفون بپوشانید .

بهتر است کباب را از شب قبل تهیه کنید تا مواد به خورد مرغ برود .

اگر هم زمان هم ندارید موردی ندارد یک ساعت هم کفایت میکند .

در مرحله آخر کباب را به سیخ بکشید و روی ذغال یا کباب پز کباب کنید .

البته اگر تمایل دارد میتوانید به صورت کباب تابه ای تهیه نمایید .

جوجه کباب آماده شده را با برنج کته یا آبکش میل نمایید .

 

نکات طلایی پخت بهتر جوجه کباب :

اضافه کردن سس مایونز اجباری نیست .

بهتر است لا به لای مرغ ، فلفل دلمه ای را هم به سیخ بکشید .

یک قاشق ماست میتواند طعم بسیار عالی تری به کباب بدهد .

موادی که در آخر میماند را در تابه ای تفت دهید و همراه با کباب میل نمایید .