طرز تهیه جوجه کباب
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
جوجه کباب یکی از غذاهای ایرانی معروف است که تقریبا همه ی مردم این غذا را دوست دارند .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید.
مواد لازم :
مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل دلمه | یک عدد |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
گلپر | ۱ قاشق چایخوری |
آبلیمو | ¼ لیوان |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران ،نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه جوجه کباب ابتدا مرغ را کبابی خورد کنید . در صورت تمایل میتوانید مرغ را ابتدا فیله کرده و سپس کبابی خورد نمایید .
بهتر است ابتدا مواد را تهیه کنید و در مرحله آخر مرغ کبابی خورد شده را یکجا اضافه نمایید .
بنابراین در مرحله اول یک پیاز را خلال کرده و پیاز دیگر را رنده ریز کنید .
فلفل دلمه ای را طوری خورد کنید که بتوان به سیخ کشید .
زوغن زیتون ، آبلیمو ،سس مایونز ، زعفران دم شده ، گلپر و نمک و فلفل را با پیاز و فلفل دلمه ای مخلوط نمایید .
زمانیکه مواد کباب را آماده کردید مرغ خورد شده را با مواد مخلوط کنید و روی آن را با سلیفون بپوشانید .
بهتر است کباب را از شب قبل تهیه کنید تا مواد به خورد مرغ برود .
اگر هم زمان هم ندارید موردی ندارد یک ساعت هم کفایت میکند .
در مرحله آخر کباب را به سیخ بکشید و روی ذغال یا کباب پز کباب کنید .
البته اگر تمایل دارد میتوانید به صورت کباب تابه ای تهیه نمایید .
جوجه کباب آماده شده را با برنج کته یا آبکش میل نمایید .
نکات طلایی پخت بهتر جوجه کباب :
اضافه کردن سس مایونز اجباری نیست .
بهتر است لا به لای مرغ ، فلفل دلمه ای را هم به سیخ بکشید .
یک قاشق ماست میتواند طعم بسیار عالی تری به کباب بدهد .
موادی که در آخر میماند را در تابه ای تفت دهید و همراه با کباب میل نمایید .