طرز تهیه جوجه کباب

جوجه کباب

 

جوجه کباب یکی از غذاهای ایرانی معروف است که تقریبا همه ی مردم این غذا را دوست دارند . این غذا برای مجالس نیز بسیار مناسب بوده و طعم و عطر بسیار خوشایندی دارد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم تهیه جوجه کباب:

مرغ 1 عدد
پیاز 2 عدد
فلفل دلمه یک عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
گلپر 1 قاشق چایخوری
آبلیمو ¼ لیوان
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
زعفران، نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه جوجه‌کباب:

جهت تهیه جوجه کباب ابتدا مرغ را کبابی خورد کنید.

در صورت تمایل میتوانید مرغ را ابتدا فیله کرده و سپس کبابی خورد نمایید.

بهتر است ابتدا مواد را تهیه کنید و در مرحله آخر مرغ کبابی خورد شده را یکجا اضافه نمایید.

بنابراین در مرحله اول یک پیاز را خلال کرده و پیاز دیگر را رنده ریز کنید.

فلفل دلمه ای را طوری خورد کنید که بتوان به سیخ کشید.

زوغن زیتون، آبلیمو، سس مایونز، زعفران دم شده، گلپر و نمک و فلفل را با پیاز و فلفل دلمه ای مخلوط نمایید.

زمانیکه مواد کباب را آماده کردید مرغ خورد شده را با مواد مخلوط کنید و روی آن را با سلیفون بپوشانید.

بهتر است کباب را از شب قبل تهیه کنید تا مواد به خورد مرغ برود.

اگر هم زمان هم ندارید موردی ندارد یک ساعت هم کفایت میکند.

در مرحله آخر کباب را به سیخ بکشید و روی ذغال یا کباب پز کباب کنید.

البته اگر تمایل دارد میتوانید به صورت کباب تابه ای تهیه نمایید.

جوجه کباب آماده شده را با استفاده از طرز تهیه  برنج ایرانی کته و آبکش میل نمایید.

 

نکات طلایی پخت بهتر جوجه کباب:

اضافه کردن سس مایونز اجباری نیست.

بهتر است لا به لای مرغ ، فلفل دلمه ای را هم به سیخ بکشید.

یک قاشق ماست میتواند طعم بسیار عالی تری به کباب بدهد.

موادی که در آخر میماند را در تابه ای تفت دهید و همراه با کباب میل نمایید.

 

کلام آخر:

جوجه کباب یکی از غذاهای ایرانی درجه یک بوده که به همراه برنج سرو می شود. برای خرید برنج درجه یک ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری، انواع برنج دودی و برنج قهوه ای به بخش محصولات سایت گیلان کشت مراجعه کنید.