طرز تهیه جوجه پریده گیلانی

 

خورشت جوجه پریده یه غذای گیلانیه که بیشتر در شرق گیلان تهیه میشه. همونطور که از اسم این غذا مشخصه، بدون گوشت و مرغ تهیه میشه به همین دلیل بهش میگن جوجه پریده. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم :

سبزی معطر (جعفری، نعناع) 500 گرم
آبلیمو به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
بادمجان 5 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه خورشت جوجه پریده ابتدا سبزی ها را تمیز کرده و میشوییم.
سپس با دستگاه سبزی خورد کن و یا دستی ریز خورد میکنیم.
سبزی های خورد شده را در روغن سرخ میکنیم.
سپس سبزی های خورد شده را با مقداری آب درون قابلمه ریخته و نمک و فلفل و زردچوبه نیز میافزاییم.
حرارت گاز را ملایم میگذاریم، سپس بادمجان هارا پوست گرفته و بعد از اینکه 10 دقیقه در آب و نمک خیس کردیم در مقداری روغن سرخ میکنیم.
بادمجان های سرخ شده را درون سبزی در حال جوش بریزید.
درب قابلمه را کج گذاشته تا خورشت جا بیوفتد.
در صورت تمایل در مرحله آخر مقداری آبلیمو یا آبغوره به خورشت اضافه نمایید.

 

کلام آخر:

این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.