طرز تهیه جوجه پریده گیلانی

 

برنجبرنج

خورشت جوجه پریده یه غذای گیلانیه که بیشتر در شرق گیلان تهیه میشه. همونطور که از اسم این غذا مشخصه، بدون گوشت و مرغ تهیه میشه به همین دلیل بهش میگن جوجه پریده. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم :

سبزی معطر (جعفری، نعناع) 500 گرم
آبلیمو به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
بادمجان 5 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه خورشت جوجه پریده ابتدا سبزی ها را تمیز کرده و میشوییم.
سپس با دستگاه سبزی خورد کن و یا دستی ریز خورد میکنیم.
سبزی های خورد شده را در روغن سرخ میکنیم.
سپس سبزی های خورد شده را با مقداری آب درون قابلمه ریخته و نمک و فلفل و زردچوبه نیز میافزاییم.
حرارت گاز را ملایم میگذاریم، سپس بادمجان هارا پوست گرفته و بعد از اینکه 10 دقیقه در آب و نمک خیس کردیم در مقداری روغن سرخ میکنیم.
بادمجان های سرخ شده را درون سبزی در حال جوش بریزید.
درب قابلمه را کج گذاشته تا خورشت جا بیوفتد.
در صورت تمایل در مرحله آخر مقداری آبلیمو یا آبغوره به خورشت اضافه نمایید.

 

کلام آخر:

این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.

برچسب ها

پیشنهاد ما

برنج صدری معطر 5 کیلویی

750,000 تومان

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی

240,000 تومان
برنج هاشمی دودی 10 کیلویی پک 5 عددی 4%

برنج هاشمی دودی 10 کیلویی پک 5 عددی

6,500,000 تومان
6,750,000 تومان

سبوس برنج 280 گرمی

145,000 تومان

برنج صدری دودی 10 کیلویی

1,700,000 تومان
برنج صدری دودی 10 کیلویی پک 5 عددی 3%

برنج صدری دودی 10 کیلویی پک 5 عددی

8,250,000 تومان
8,500,000 تومان

برنج صدری دودی 5 کیلویی

850,000 تومان
برنج قهوه ای 5 کیلویی پک 5 عددی 2%

برنج قهوه ای 5 کیلویی پک 5 عددی

3,437,000 تومان
3,500,000 تومان
برنج هاشمی معطر 10 کیلویی پک 5 عددی 4%

برنج هاشمی معطر 10 کیلویی پک 5 عددی

5,750,000 تومان
6,000,000 تومان

برنج هاشمی دودی 10 کیلویی

1,350,000 تومان

نظرات

No Comments
هنوز نظری ثبت نشده
اولین نفری باشید که نظر می دهید