خورشت جوجه پریده یه غذای گیلانیه که بیشتر در شرق گیلان تهیه میشه.
همونطور که از اسم این غذا مشخصه، بدون گوشت و مرغ تهیه میشه به همین دلیل بهش میگن جوجه پریده.

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم :

سبزی معطر (جعفری، نعناع) ۵۰۰ گرم
آبلیمو به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
بادمجان ۵ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه خورشت جوجه پریده ابتدا سبزی ها را تمیز کرده و میشوییم.
سپس با دستگاه سبزی خورد کن و یا دستی ریز خورد میکنیم.
سبزی های خورد شده را در روغن سرخ میکنیم.
سپس سبزی های خورد شده را با مقداری آب درون قابلمه ریخته و نمک و فلفل و زردچوبه نیز میافزاییم.
حرارت گاز را ملایم میگذاریم، سپس بادمجان هارا پوست گرفته و بعد از اینکه ۱۰ دقیقه در آب و نمک خیس کردیم در مقداری روغن سرخ میکنیم.
بادمجان های سرخ شده را درون سبزی در حال جوش بریزید.
درب قابلمه را کج گذاشته تا خورشت جا بیوفتد.
در صورت تمایل در مرحله آخر مقداری آبلیمو یا آبغوره به خورشت اضافه نمایید.