
توپک زیتون پنیری، هم اسم بامزه و خوشمزه ای دارد و هم طعم بسیار دلپذیری. ظاهر جذاب این توپک ها می تواند سبب آشتی بچه ها با خوراکی های سالم و خانگی شود.
قرار است در این نوشتار به طرز تهیه توپک زیتون پنیری بپردازیم.
مواد لازم
زیتون بدون هسته: 48 عدد
پنیر چدار رنده شده: 2 فنجان
کره آب شده: نصف فنجان
آرد ساده: یک و یک چهارم فنجان
طرز تهیه توپک زیتون پنیری
همان طور که دیدید، مواد لازم توپک زیتون پنیری بسیار اندک و ساده است. خبر خوش اینکه، طرز پخت این غذا نیز بسیار آسان می باشد. برویم و این غذا را آماده کنیم.
- در مرحله ی اول آرد و پنیر را در یک کاسه ی بزرگ بریزید و کره ی آب شده را هم به آنها اضافه کنید و حسابی هم بزنید.
- پس از چند دقیقه هم زدن، مواد به حالت خمیری در می آیند.
- حالا وقت آن است که به اندازه ی یک قاشق چایخوری از خمیر آماده شده را کف دستتان بریزید. سپس آن را باز کنید و یک زیتون را در قسمت وسط این خمیر کوچک قرار دهید.
- در این مرحله باید دور تا دور و همه ی اطراف زیتون را با خمیر پوشش دهید. به گونه ای که به شکل یک توپ کوچک در بیاید.
- همه ی توپک های زیتونی را به همین صورت آماده نمایید و کف سینی فر بچینید. حتما روی سینی را هم بپوشانید.
- توپک های زیتونی را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب سفت شوند.
- بروید سراغ فر و آن را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
- حالا توپک زیتون پنیری را 15 تا 20 دقیقه داخل فر بگذارید. در این مدت توپک های شما حسابی طلایی و برشته می شوند.
- پس از گذشت زمان مورد نظر، سینی حاوی توپک زیتون پنیری را از فر خارج کنید و توپک های زیبا و خوشمزه را همراه با سس نوش جان کنید.