خورشت کرفس یکی از خورشت های اصیل ایرانی است که در سراسر ایران طرفداران بسیاری دارد . معمولا این غذا را با سالاد شیرازی و ترشی میل میکنند .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.
مواد لازم :
کرفس | 500 گرم |
گوشت | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد |
لیمو عمانی | 2 عدد |
جعفری و نعناع | 100 گرم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذا خوری |
آبلیمو یا آبغوره | به میزان لازم |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه خورشت کرفس ابتدا ساقه کرفس را جدا کنید سپس بعد از شستشو خورد نمایید .
برگ های کرفس ، نعناع و جعفری را ساطوری خورد کنید و یا با دستگاه سبزی خوردکن ریز خورد کنید .
کرفس خورد شده را همراه با سبزی های معطر خورد شده درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید .
زمانیکه آب سبزی ها خشک شد مقداری روغن در ماهیتابه بریزید تا سبزی سرخ شود .
سبزی های سرخ شده را کنار بگذارید .
پیاز را رنده یا ریز خورد کنید و درون قابلمه ای بریزید و همراه با زردچوبه تفت دهید.
در مرحله بعد گوشت را خورشتی خورد کرده و به پیاز اضافه کنید . حرارت را کم کنید تا گوشت تغییر رنگ دهد .
رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید . مجدد تفت دهید .
در این مرحله ساقه ها و سبزی های سرخ شده را به مواد اضافه کنید و مقداری آب جوش را به مواد مخلوط میکنیم . شعله گاز را ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد .
لیمو عمانی و نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .
زمانیکه گوشت پخته شد ، یک ربع قبل از خاموش کردن حرارت آبلیمو یا آبغوره را به خورشت جا افتاده اضافه کنید .
نکات طلایی پخت بهتر خورشت کرفس :
این غذا با مرغ هم طبخ میشود .
کرفس هرچه تازه تر باشد خورشت خوشمزه تر میشود .
در این غذا از قارچ هم میتوان استفاده نمود .
کلام اخر
سرو این غذا با برنج جهت طعمی متفاوت توصیه می شود برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه آنلاین گیلان کشت مراجعه کنید
امتیاز بینندگان:4 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:2 ستاره