خورشت کرفس یکی از خورشت های اصیل ایرانی است که در سراسر ایران طرفداران بسیاری دارد . معمولا این غذا را با سالاد شیرازی و ترشی میل میکنند .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

 

مواد لازم :

کرفس ۵۰۰ گرم
گوشت ۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
لیمو عمانی۲ عدد
جعفری و نعناع ۱۰۰ گرم
روغن مایع  به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو یا آبغوره به میزان لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه خورشت کرفس ابتدا ساقه کرفس را جدا کنید سپس بعد از شستشو خورد نمایید .

برگ های کرفس ، نعناع و جعفری را ساطوری خورد کنید و یا با دستگاه سبزی خوردکن ریز خورد کنید .

کرفس خورد شده را همراه با سبزی های معطر خورد شده درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید .

زمانیکه آب سبزی ها خشک شد مقداری روغن در ماهیتابه بریزید تا سبزی سرخ شود .

سبزی های سرخ شده را کنار بگذارید .

پیاز را رنده یا ریز خورد کنید و درون قابلمه ای بریزید و همراه با زردچوبه تفت دهید.

در مرحله بعد گوشت را خورشتی خورد کرده و به پیاز اضافه کنید . حرارت را کم کنید تا گوشت تغییر رنگ دهد .

رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید . مجدد تفت دهید .

در این مرحله ساقه ها و سبزی های سرخ شده را به مواد اضافه کنید و مقداری آب جوش را به مواد مخلوط میکنیم . شعله گاز را ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد .

لیمو عمانی و نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .

زمانیکه گوشت پخته شد ، یک ربع قبل از خاموش کردن حرارت آبلیمو یا آبغوره را به خورشت جا افتاده اضافه کنید .

 

نکات طلایی پخت بهتر خورشت کرفس :

این غذا با مرغ هم طبخ میشود .

کرفس هرچه تازه تر باشد خورشت خوشمزه تر میشود .

در این غذا از قارچ هم میتوان استفاده نمود .