طرز تهیه خورشت کرفس

خورشت کرفس یکی از خورشت های اصیل ایرانی است که در سراسر ایران طرفداران بسیاری دارد . معمولا این غذا را با سالاد شیرازی و ترشی میل میکنند .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید.
مواد لازم :
کرفس | ۵۰۰ گرم |
گوشت | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
لیمو عمانی | ۲ عدد |
جعفری و نعناع | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
آبلیمو یا آبغوره | به میزان لازم |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه خورشت کرفس ابتدا ساقه کرفس را جدا کنید سپس بعد از شستشو خورد نمایید .
برگ های کرفس ، نعناع و جعفری را ساطوری خورد کنید و یا با دستگاه سبزی خوردکن ریز خورد کنید .
کرفس خورد شده را همراه با سبزی های معطر خورد شده درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید .
زمانیکه آب سبزی ها خشک شد مقداری روغن در ماهیتابه بریزید تا سبزی سرخ شود .
سبزی های سرخ شده را کنار بگذارید .
پیاز را رنده یا ریز خورد کنید و درون قابلمه ای بریزید و همراه با زردچوبه تفت دهید.
در مرحله بعد گوشت را خورشتی خورد کرده و به پیاز اضافه کنید . حرارت را کم کنید تا گوشت تغییر رنگ دهد .
رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید . مجدد تفت دهید .
در این مرحله ساقه ها و سبزی های سرخ شده را به مواد اضافه کنید و مقداری آب جوش را به مواد مخلوط میکنیم . شعله گاز را ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد .
لیمو عمانی و نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .
زمانیکه گوشت پخته شد ، یک ربع قبل از خاموش کردن حرارت آبلیمو یا آبغوره را به خورشت جا افتاده اضافه کنید .
نکات طلایی پخت بهتر خورشت کرفس :
این غذا با مرغ هم طبخ میشود .
کرفس هرچه تازه تر باشد خورشت خوشمزه تر میشود .
در این غذا از قارچ هم میتوان استفاده نمود .
کلام اخر
سرو این غذا با برنج جهت طعمی متفاوت توصیه می شود برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه آنلاین گیلان کشت مراجعه کنید
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امتیاز بینندگان:۴ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۲ ستاره