طرز تهیه خورشت کرفس

طرز تهیه خورشت کرفس

 

خورشت کرفس یکی از خورشت های اصیل ایرانی است که در سراسر ایران طرفداران بسیاری دارد . معمولا این غذا را با سالاد شیرازی و ترشی میل میکنند. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت

مواد لازم:

کرفس 500 گرم
گوشت 300 گرم
پیاز 2 عدد
لیمو عمانی 2 عدد
جعفری و نعناع 100 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو یا آبغوره به مقدار لازم
آبلیمو یا آبغوره، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز پخت خورشت کرفس

حال که با مواد لازم جهت پخت خورشت کرفس آشنا شدید و مطمئن شدید که این مواد را دارید در ادامه به دستور پخت خورشت کرفس می پردازیم.

دستور خورشت کرفست:

جهت تهیه خورشت کرفس ابتدا ساقه کرفس را جدا کنید سپس بعد از شستشو خورد نمایید.

برگ های کرفس، نعناع و جعفری را ساطوری خورد کنید و یا با دستگاه سبزی خوردکن ریز خورد کنید.

کرفس خورد شده را همراه با سبزی های معطر خورد شده درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید.

زمانیکه آب سبزی ها خشک شد مقداری روغن در ماهیتابه بریزید تا سبزی سرخ شود.

سبزی های سرخ شده را کنار بگذارید.

پیاز را رنده یا ریز خورد کنید و درون قابلمه ای بریزید و همراه با زردچوبه تفت دهید.

در مرحله بعد گوشت را خورشتی خورد کرده و به پیاز اضافه کنید.

حرارت را کم کنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.

رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و مجدد تفت دهید.

در این مرحله ساقه ها و سبزی های سرخ شده را به مواد اضافه کنید و مقداری آب جوش را به مواد مخلوط میکنیم.

شعله گاز را ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد.

لیمو عمانی و نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

زمانیکه گوشت پخته شد، یک ربع قبل از خاموش کردن حرارت آبلیمو یا آبغوره را به خورشت جا افتاده اضافه کنید.

 

نکات طلایی پخت بهتر خورشت کرفس:

این غذا با مرغ هم طبخ میشود.

کرفس هرچه تازه تر باشد خورشت خوشمزه تر میشود.

در این غذا از قارچ هم میتوان استفاده نمود.

 

کلام آخر:

برای تهیه این غذا بهتر است از برنج درجه یک ایرانی استفاده شده که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.