هویج پلو یک غذای ایرانی پرطرف دار است که همراه با مرغ و گوشت میل میشود . ما در اینجا روش طبخ هویج پلو با مرغ ریش شده را به شما آموزش میدهیم .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

 

مواد لازم :

 برنج۲ پیمانه  
سینه مرغ۱ عدد
 کشمش۳ قاشق غذاخوری
هویج ۴ عدد
خلال بادام۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد 
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه :

جهت تهیه هویج پلو ابتدا پیاز را خیلی ریز خورد میکنیم .

پیاز خورد شده را در روغن سرخ کرده تا رنگ آن طلایی شود .

هویج را با رنده خلالی میکنیم و در مقداری روغن تفت میدهیم .

سپس کشمش شسته شده را به هویج اضافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه پیاز داغ را همراه با خلال بادام با هویج و کشمش مخلوط میکنیم .

سینه مرغ را که از قبل در پخته ایم را از آب خارج کرده و ریش میکنیم .

مرغ ریش شده را به مخلوط هویج اضافه میکنیم .

سپس از روی حرارت برمیداریم .

بهتر است برنج را از قبل خیس کنیم . برنج را به روش آبکش تهیه میکنیم .

قابلمه ای مناسب روی حرارت قرار داده و ته دیگ مورد نظر را ته دیگ میگذاریم .

در این مرحله یک لایه برنج و یک لایه از مواد مخلوط را در چند مرحله درون قابلمه میریزیم .

زعفران دم کشیده را به صورت دورانی روی برنج ریخته و در نهایت هویج پلو را با حرارت ملایم دم کنید .

 

نکات طلایی طبخ بهتر هویج پلو :

توجه کنید که برنج را نرم آبکش نکنید .

اگر تمایل دارید میتوانید مرغ را به صورت تکه ای در کنار غذا میل کنید .

بجای کشمش میتوان زرشک  و بجای خلال بادام ، خلال پسته استفاده نمود .