هویج پلو یک غذای ایرانی پرطرف دار است که همراه با مرغ و گوشت میل میشود . ما در اینجا روش طبخ هویج پلو با مرغ ریش شده را به شما آموزش میدهیم .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
برنج | 2 پیمانه |
سینه مرغ | 1 عدد |
کشمش | 3 قاشق غذاخوری |
هویج | 4 عدد |
خلال بادام | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه هویج پلو ابتدا پیاز را خیلی ریز خورد میکنیم .
پیاز خورد شده را در روغن سرخ کرده تا رنگ آن طلایی شود .
هویج را با رنده خلالی میکنیم و در مقداری روغن تفت میدهیم .
سپس کشمش شسته شده را به هویج اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه پیاز داغ را همراه با خلال بادام با هویج و کشمش مخلوط میکنیم .
سینه مرغ را که از قبل در پخته ایم را از آب خارج کرده و ریش میکنیم .
مرغ ریش شده را به مخلوط هویج اضافه میکنیم .
سپس از روی حرارت برمیداریم .
بهتر است برنج را از قبل خیس کنیم . برنج را به روش آبکش تهیه میکنیم .
قابلمه ای مناسب روی حرارت قرار داده و ته دیگ مورد نظر را ته دیگ میگذاریم .
در این مرحله یک لایه برنج و یک لایه از مواد مخلوط را در چند مرحله درون قابلمه میریزیم .
زعفران دم کشیده را به صورت دورانی روی برنج ریخته و در نهایت هویج پلو را با حرارت ملایم دم کنید .
نکات طلایی طبخ بهتر هویج پلو :
توجه کنید که برنج را نرم آبکش نکنید .
اگر تمایل دارید میتوانید مرغ را به صورت تکه ای در کنار غذا میل کنید .
بجای کشمش میتوان زرشک و بجای خلال بادام ، خلال پسته استفاده نمود .
امتیاز بینندگان:5 ستاره
امتیاز بینندگان:3 ستاره
امتیاز بینندگان:5 ستاره