طرز تهیه هویج پلو

 

هویج پلو یک غذای ایرانی پرطرف دار است که همراه با مرغ و گوشت میل میشود. ما در اینجا روش طبخ هویج پلو با مرغ ریش شده را به شما آموزش میدهیم. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.

 

مواد لازم:

برنج 2 پیمانه
سینه مرغ 1 عدد
کشمش 3 قاشق غذاخوری
هویج 4 عدد
خلال بادام 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

جهت تهیه هویج پلو ابتدا پیاز را خیلی ریز خورد میکنیم.

پیاز خورد شده را در روغن سرخ کرده تا رنگ آن طلایی شود.

هویج را با رنده خلالی میکنیم و در مقداری روغن تفت میدهیم.

سپس کشمش شسته شده را به هویج اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه پیاز داغ را همراه با خلال بادام با هویج و کشمش مخلوط میکنیم.

سینه مرغ را که از قبل در پخته ایم را از آب خارج کرده و ریش میکنیم.

مرغ ریش شده را به مخلوط هویج اضافه میکنیم.

سپس از روی حرارت برمیداریم.

بهتر است برنج را از قبل خیس کنیم . برنج را به روش آبکش تهیه میکنیم.

قابلمه ای مناسب روی حرارت قرار داده و ته دیگ مورد نظر را ته دیگ میگذاریم.

در این مرحله یک لایه برنج و یک لایه از مواد مخلوط را در چند مرحله درون قابلمه میریزیم.

زعفران دم کشیده را به صورت دورانی روی برنج ریخته و در نهایت هویج پلو را با حرارت ملایم دم کنید.

 

نکات طلایی طبخ بهتر هویج پلو:

توجه کنید که برنج را نرم آبکش نکنید.

اگر تمایل دارید میتوانید مرغ را به صورت تکه ای در کنار غذا میل کنید.

بجای کشمش میتوان زرشک  و بجای خلال بادام ، خلال پسته استفاده نمود.