طرز پخت برنج قهوه ای کته روی گاز:
به ازای 1 لیوان برنج قهوه ای به 2 لیوان آب نیاز دارید.
ابتدا برنج را شسته و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در آب بماند و خیس بخورد.
سپس ½ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و 45 دقیقه تا 1 ساعت روی حرارت کم قرار دهید.
بعد از آنکه که برنج دم کشید از روی حرارت بردارید و بعد از 15 دقیقه میل نمایید.
طرز پخت برنج قهوه ای در فر:
جهت پخت در فر ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید.1لیوان برنج را با دو لیوان آب و ½ قاشق چای خوری نمک و ½ قاشق غذاخوری کره باهم مخلوط کنید و در قالب بریزید و روی قالب را با فویل بپوشانید.به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید تا آماده شود. قالب را از فر بیرون بیاورید و بعد از 10 دقیقه فویل را باز کنید و غذا را نوش جان نمایید.
طرز پخت برنج قهوه ای در پلوپز:
اگر میخواهید برنج قهوه ای را مانند برنج سفید با خورشت میل کنید بهتر است از نوع دانه بلند آن استفاده کنید زیرا نوع دانه کوتاه آن حالت چسبندگی دارد و بیشتر برای پودینگ و پوره مورد استفاده قرار میگیرد.حال اگر میخواهید برنج قهوه ای را در پلوپز پخت کنید 1ساعت قبل از اینکه اقدام به پخت برنج کنید در آب بدون نمک بخیسانید.بعد به ازای هر 1 لیوان برنج قهوه ای 3 لیوان آب در پلوپز بریزید و ½ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید و در پلوپز را بگذارید حدود 45 دقیقه زمان لازم دارید تا برنج بپزد.بعد از آن میل کنید.
کلام آخر:
برای تهیه این غذا بهتر است از برنج قهوه ای درجه یک ایرانی استفاده شده که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج قهوه ای ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.