ته چین بادمجان با گوشت یک غذای مجلسی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که میتوان به دو حالت قالبی تک نفره یا بزرگ  تهیه کرد .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم :

برنج ایرانی ۴ پیمانه
بادمجان بی دانه ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
زرده تخم مرغ پیاز ۲ عدد
کره۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری 
ماست چکیده  ۱ لیوان
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل و زدچوبهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه ته چین بادمجان با گوشت ابتدا بادمجان ها را به صورت حلقه ای برش دهید و درون آب بریزید . مقداری نمک روی بادمجان بریزید تا تلخی آن گرفته شود .

بادمجان ها را بعد از ۱۵ دقیقه از آب خارج کنید و در روغن سرخ نمایید و در نهایت کنار بگذارید .

گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده روی حرارت قرار دهید ؛ سپس در مرحله بعد نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه و همه ی مواد را باهم تفت دهید تا جا بیوفتد .

برنج  را که از قبل خیس کردیم به روش آبکش تهیه میکنیم .

ماست ، تخم مرغ ، زعفران و کره ذوب شده را خوب مخلوط کنید سپس دو سوم برنج را به مواد اضافه و مخلوط نمایید .

قالب یا قابلمه را چرب کرده و نصف برنج مخلوط را ته ظرف بریزید سپس یک لایه بادمجان و لایه دیگر را مواد گوشتی ریخته و سپس مابقی برنج را ریخته و با پشت قاشق فشار دهید و در مرحله آخر برنج سفید را ریخته و فشار دهید تا صاف شود .

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده تا مرحله پخت آن کامل شود . در نهایت در ظرف مناسب برگردانید و سرو نمایید .