ته چین بادمجان با گوشت یک غذای مجلسی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که میتوان به دو حالت قالبی تک نفره یا بزرگ تهیه کرد. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم:
برنج ایرانی | 4 پیمانه |
بادمجان بی دانه | 4 عدد |
گوشت چرخ کرده | 400 گرم |
زرده تخم مرغ | پیاز 2 عدد |
کره | 4 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | 1 لیوان |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک، فلفل و زدچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
جهت تهیه ته چین بادمجان با گوشت ابتدا بادمجان ها را به صورت حلقه ای برش دهید و درون آب بریزید.
مقداری نمک روی بادمجان بریزید تا تلخی آن گرفته شود.
بادمجان ها را بعد از 15 دقیقه از آب خارج کنید و در روغن سرخ نمایید و در نهایت کنار بگذارید.
گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده روی حرارت قرار دهید؛ سپس در مرحله بعد نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه و همه ی مواد را باهم تفت دهید تا جا بیوفتد.
برنج را که از قبل خیس کردیم به روش آبکش تهیه میکنیم.
ماست ، تخم مرغ ، زعفران و کره ذوب شده را خوب مخلوط کنید سپس دو سوم برنج را به مواد اضافه و مخلوط نمایید.
قالب یا قابلمه را چرب کرده و نصف برنج مخلوط را ته ظرف بریزید سپس یک لایه بادمجان و لایه دیگر را مواد گوشتی ریخته و سپس مابقی برنج را ریخته و با پشت قاشق فشار دهید و در مرحله آخر برنج سفید را ریخته و فشار دهید تا صاف شود.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده تا مرحله پخت آن کامل شود . در نهایت در ظرف مناسب برگردانید و سرو نمایید .