طرز تهیه ته چین بادمجان با گوشت
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
ته چین بادمجان با گوشت یک غذای مجلسی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که میتوان به دو حالت قالبی تک نفره یا بزرگ تهیه کرد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم :
برنج ایرانی | ۴ پیمانه |
بادمجان بی دانه | ۴ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ | پیاز ۲ عدد |
کره | ۴ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ۱ لیوان |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زدچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه ته چین بادمجان با گوشت ابتدا بادمجان ها را به صورت حلقه ای برش دهید و درون آب بریزید . مقداری نمک روی بادمجان بریزید تا تلخی آن گرفته شود .
بادمجان ها را بعد از ۱۵ دقیقه از آب خارج کنید و در روغن سرخ نمایید و در نهایت کنار بگذارید .
گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده روی حرارت قرار دهید ؛ سپس در مرحله بعد نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه و همه ی مواد را باهم تفت دهید تا جا بیوفتد .
برنج را که از قبل خیس کردیم به روش آبکش تهیه میکنیم .
ماست ، تخم مرغ ، زعفران و کره ذوب شده را خوب مخلوط کنید سپس دو سوم برنج را به مواد اضافه و مخلوط نمایید .
قالب یا قابلمه را چرب کرده و نصف برنج مخلوط را ته ظرف بریزید سپس یک لایه بادمجان و لایه دیگر را مواد گوشتی ریخته و سپس مابقی برنج را ریخته و با پشت قاشق فشار دهید و در مرحله آخر برنج سفید را ریخته و فشار دهید تا صاف شود .
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده تا مرحله پخت آن کامل شود . در نهایت در ظرف مناسب برگردانید و سرو نمایید .