طرز تهیه چای سیاه با دارچین و زرشک + خواص

چای سیاه با دارچین و زرشک
چای سیاه با دارچین و زرشک

 

چای سیاه از جمله نوشیدنی هایی می باشد که پذیرای طعم ها و رنگ های مختلف است. هر طعمی که به این چای افزوده می شود، آن را خوش آب و رنگ تر و خاص تر می کند. در این مقاله می خواهیم از ترکیب و طرز تهیه چای سیاه با دارچین و زرشک بگوییم. همچنین نگاهی به خواص و فواید این چای خوش طعم و خوشرنگ نیز خواهیم داشت.

 

مواد لازم

چای سیاه: 1 قاشق غذاخوری

چوب دارچین: 1 عدد

زرشک: 2 قاشق غذاخوری

نبات یا عسل: به میزان دلخواه

 

طرز تهیه چای سیاه با دارچین و زرشک

برای تهیه چای سیاه با دارچین و زرشک، باید آرام آرام پیش بروید. بگذارید که عطرها و طعم ها به خوبی و در نهایت آرامش با یکدیگر ترکیب شوند.

  1. ابتدا ظرفی را پر از آب می کنیم تا آب به جوش بیاید.
  2. حالا می رویم سراغ زرشک ها. زرشک ها را پاک کنید و ده دقیقه در آب بگذارید و بعد هم آبکشی کنید. اما اگر زرشک های شما پاک شده است، نیازی نیست که آنها را بخیسانید.
  3. چای سیاه را به همراه زرشک و چوب دارچین، داخل صافی قوری ریخته و روی آنها آب جوش بریزید. چند دقیقه بعد نبات یا کمی عسل را هم به قوری اضافه کنید.
  4. بهتر است 20 دقیقه صبر کنید تا چای سیاه با دارچین و زرشک، روی حرارت غیرمستقیم آرام آرام دم بکشد.
  5. چای خوش طعم شما آماده است. نوش جان.

 

 

نگاهی به خواص چای سیاه با دارچین و زرشک

با تهیه چای سیاه با دارچین و زرشک و نوشیدن آن، می توانید حال بهتر و بدن سالم تری داشته باشید. در ادامه به بخشی از مهم ترین خواص این چای اشاره می کنیم:

  1. این چای خوشمزه برای درمان اسهال بسیار مفید است.
  2. چای سیاه با دارچین و زرشک سبب کاهش التهاب لثه و دندان خواهد شد.
  3. این چای منجر به کاهش ابتلا به بیماری های اعصاب می گردد.