
چای سیاه از جمله نوشیدنی هایی می باشد که پذیرای طعم ها و رنگ های مختلف است. هر طعمی که به این چای افزوده می شود، آن را خوش آب و رنگ تر و خاص تر می کند. در این مقاله می خواهیم از ترکیب و طرز تهیه چای سیاه با دارچین و زرشک بگوییم. همچنین نگاهی به خواص و فواید این چای خوش طعم و خوشرنگ نیز خواهیم داشت.
مواد لازم
چای سیاه: 1 قاشق غذاخوری
چوب دارچین: 1 عدد
زرشک: 2 قاشق غذاخوری
نبات یا عسل: به میزان دلخواه
طرز تهیه چای سیاه با دارچین و زرشک
برای تهیه چای سیاه با دارچین و زرشک، باید آرام آرام پیش بروید. بگذارید که عطرها و طعم ها به خوبی و در نهایت آرامش با یکدیگر ترکیب شوند.
- ابتدا ظرفی را پر از آب می کنیم تا آب به جوش بیاید.
- حالا می رویم سراغ زرشک ها. زرشک ها را پاک کنید و ده دقیقه در آب بگذارید و بعد هم آبکشی کنید. اما اگر زرشک های شما پاک شده است، نیازی نیست که آنها را بخیسانید.
- چای سیاه را به همراه زرشک و چوب دارچین، داخل صافی قوری ریخته و روی آنها آب جوش بریزید. چند دقیقه بعد نبات یا کمی عسل را هم به قوری اضافه کنید.
- بهتر است 20 دقیقه صبر کنید تا چای سیاه با دارچین و زرشک، روی حرارت غیرمستقیم آرام آرام دم بکشد.
- چای خوش طعم شما آماده است. نوش جان.
نگاهی به خواص چای سیاه با دارچین و زرشک
با تهیه چای سیاه با دارچین و زرشک و نوشیدن آن، می توانید حال بهتر و بدن سالم تری داشته باشید. در ادامه به بخشی از مهم ترین خواص این چای اشاره می کنیم:
- این چای خوشمزه برای درمان اسهال بسیار مفید است.
- چای سیاه با دارچین و زرشک سبب کاهش التهاب لثه و دندان خواهد شد.
- این چای منجر به کاهش ابتلا به بیماری های اعصاب می گردد.