طرز تهیه مرغ سوخاری پنیری
امتیاز دهی کاربران
( رای)آشپزی و مقالات

مرغ سوخاری پنیری یک غذای بسیار ساده است که به راحتی قابل تهیه است .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
سینه مرغ | ۲ عدد |
پودر پیاز | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سفید | ۱پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر سوخاری | ۱ پیمانه |
رب گوجه غلیظ شده | ۱ پیمانه |
پنیر موزارلا | ۲۰۰ گرم |
پنیر پارمزان | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه مرغ سوخاری پنیری ابتدا سینه مرغ را با نمک وفلفل و پودر پیاز طعم دار کنید و در روغن فراوان سرخ نمایید .
سپس مرغ های سرخ شده را در ظرف مناسب چیده و رب غلیظ شده را روی مرغ ریخته و یک لایه پنیر موزارلا و یک لایه پنیر پارمزان بریزید و درون فر قرار دهید تا پنیر آب شود .
این مرغ سوخاری پنیری خوشمزه و لذیذ را میتوان با انواع پاستا و … میل کرد .