مرغ سوخاری پنیری یک غذای بسیار ساده است که به راحتی قابل تهیه است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
سینه مرغ | 2 عدد |
پودر پیاز | 1 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر سوخاری | 1 پیمانه |
رب گوجه غلیظ شده | 1 پیمانه |
پنیر موزارلا | 200 گرم |
پنیر پارمزان | 200 گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه مرغ سوخاری پنیری ابتدا سینه مرغ را با نمک وفلفل و پودر پیاز طعم دار کنید و در روغن فراوان سرخ نمایید .
سپس مرغ های سرخ شده را در ظرف مناسب چیده و رب غلیظ شده را روی مرغ ریخته و یک لایه پنیر موزارلا و یک لایه پنیر پارمزان بریزید و درون فر قرار دهید تا پنیر آب شود .
این مرغ سوخاری پنیری خوشمزه و لذیذ را میتوان با انواع پاستا و … میل کرد .