باقالی پلو با ماهیچه یک غذای مجلسی فوق العاده لذیذ و پرطرفدار است که در بین ایرانی ها بسیار رایج است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
برنج | 3 پیمانه |
ماهیچه گوسفند | 300 گرم |
شوید خشک یا تر | 3 قاشق غذاخوری |
باقلا سبز | 1 پیمانه |
سیر | 5 حبه |
پیاز | 3 عدد |
چوب دارچین | 2 تکه |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
کره | 100 گرم |
طرز تهیه:
جهت تهیه باقالا پلو با ماهیچه ابتدا ، گوشت را همراه با یک عدد پیاز و مقداری روغن ،زردچوبه و به مقدار لازم آب روی حرارت قرار دهید.
یک پیاز را خلالی خورد کرده و همراه با مقداری کره و روغن و زردچوبه تفت دهید.
پیاز تفت داده شده را به ماهیچه در حال پخت اضافه نمایید و یک تکه چوب دارچین را همراه با سیر له شده نیز اضافه کنید.
حرارت را ملایم گذاشته تا ماهیچه مغز پخت شود.
باقالا ها را پوست کنده و بهتر است از وسط دو نیم کنیم.
سپس باقالا هار ا همراه با مقداری سیر له شده، روغن، کره و زردچوبه در ماهیتابه تفت دهید.
زمانیکه باقالا ها کمی تفت داده شد شوید خورد شده را نیز اضافه نمایید.
نمک و فلفل را افزوده و حرارت را خاموش کنید.
برنج را به روش آبکش تهیه نمایید . بهتر است برنج کمی خام برداشته شود.
ته دیگ مورد نظر را درون قابلمه گذاشته و برنج و مواد باقالا را به صورت لایه به لایه بریزید.
سپس مقداری آب دور برنج ریخته و دمکنی قرار دهید. حرارت را کم گذاشته تا باقالا پلو به آرامی دم بکشد.
باقالا پلوی آماده شده را همراه با ماهیچه میل نمایید.
نکات طلایی طبخ بهتر باقالا پلو با ماهیچه :
جهت تزیین باقالا پلو از برنج زعفرانی استفاده نمایید.
قبل از اینکه دمکنی قرار دهید بهتر است 1 تکه کره روی برنج قرار دهید.
ترکیب باقالا پلو با پنیر سیاهمزگی طعم بسیار عالی دارد.
کلام آخر:
این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.