باقالی پلو با ماهیچه یک غذای مجلسی فوق العاده لذیذ و پرطرفدار است که در بین ایرانی ها بسیار رایج است .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم :

برنج۳ پیمانه
ماهیچه گوسفند ۳۰۰ گرم 
شوید خشک یا تر ۳ قاشق غذاخوری
باقلا سبز ۱ پیمانه
سیر ۵ حبه 
پیاز ۳ عدد
چوب دارچین  ۲ تکه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل وزردچوبه به مقدار لازم
کره ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه باقالا پلو با ماهیچه ابتدا ، گوشت را همراه با یک عدد پیاز و مقداری روغن ،زردچوبه و به مقدار لازم آب روی حرارت قرار دهید .

یک پیاز را خلالی خورد کرده و همراه با مقداری کره و روغن و زردچوبه تفت دهید.

پیاز تفت داده شده را به ماهیچه در حال پخت اضافه نمایید و یک تکه چوب دارچین را همراه با سیر له شده نیز اضافه  حرارت را ملایم گذاشته تا ماهیچه مغز پخت شود .

باقالا ها را پوست کنده و بهتر است از وسط دو نیم کنیم .

سپس باقالا هار ا همراه با مقداری سیر له شده ، روغن ، کره و زردچوبه در ماهیتابه تفت دهید .

زمانیکه باقالا ها کمی تفت داده شد شوید خورد شده را نیز اضافه نمایید .

نمک و فلفل را افزوده و حرارت را خاموش کنید .

برنج را به روش آبکش تهیه نمایید .

بهتر است برنج کمی خام برداشته شود .

ته دیگ مورد نظر را درون قابلمه گذاشته و برنج و مواد باقالا را به صورت لایه به لایه بریزید.

سپس مقداری آب دور برنج ریخته و دمکنی قرار دهید.

حرارت را کم گذاشته تا باقالا پلو به آرامی دم بکشد .

باقالا پلوی آماده شده را همراه با ماهیچه میل نمایید .

 

نکات طلایی طبخ بهتر باقالا پلو با ماهیچه :

جهت تزیین باقالا پلو از برنج زعفرانی استفاده نمایید .

قبل از اینکه دمکنی قرار دهید بهتر است ۱ تکه کره روی برنج قرار دهید .

ترکیب باقالا پلو با پنیر سیاهمزگی طعم بسیار عالی دارد .