باقالی پلو با ماهیچه یک غذای مجلسی فوق العاده لذیذ و پرطرفدار است که در بین ایرانی ها بسیار رایج است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم :
برنج | 3 پیمانه |
ماهیچه گوسفند | 300 گرم |
شوید خشک یا تر | 3 قاشق غذاخوری |
باقلا سبز | 1 پیمانه |
سیر | 5 حبه |
پیاز | 3 عدد |
چوب دارچین | 2 تکه |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
کره | 100 گرم |
طرز تهیه :
جهت تهیه باقالا پلو با ماهیچه ابتدا ، گوشت را همراه با یک عدد پیاز و مقداری روغن ،زردچوبه و به مقدار لازم آب روی حرارت قرار دهید .
یک پیاز را خلالی خورد کرده و همراه با مقداری کره و روغن و زردچوبه تفت دهید.
پیاز تفت داده شده را به ماهیچه در حال پخت اضافه نمایید و یک تکه چوب دارچین را همراه با سیر له شده نیز اضافه کنید.
حرارت را ملایم گذاشته تا ماهیچه مغز پخت شود .
باقالا ها را پوست کنده و بهتر است از وسط دو نیم کنیم .
سپس باقالا هار ا همراه با مقداری سیر له شده ، روغن ، کره و زردچوبه در ماهیتابه تفت دهید.
زمانیکه باقالا ها کمی تفت داده شد شوید خورد شده را نیز اضافه نمایید. نمک و فلفل را افزوده و حرارت را خاموش کنید .
برنج را به روش آبکش تهیه نمایید . بهتر است برنج کمی خام برداشته شود .
ته دیگ مورد نظر را درون قابلمه گذاشته و برنج و مواد باقالا را به صورت لایه به لایه بریزید.
سپس مقداری آب دور برنج ریخته و دمکنی قرار دهید. حرارت را کم گذاشته تا باقالا پلو به آرامی دم بکشد .
باقالا پلوی آماده شده را همراه با ماهیچه میل نمایید .
نکات طلایی طبخ بهتر باقالا پلو با ماهیچه :
جهت تزیین باقالا پلو از برنج زعفرانی استفاده نمایید .
قبل از اینکه دمکنی قرار دهید بهتر است 1 تکه کره روی برنج قرار دهید .
ترکیب باقالا پلو با پنیر سیاهمزگی طعم بسیار عالی دارد .