زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای مجلسی و پرطرفدار می باشد. طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مخلوط دارای دستور پخت های متنوعی است. پلو مرغ مخلوط گیلانی از جمله غذاهای است که حتی در مهمانی ها نیز قابلیت سرو دارد. برنج از جمله مواد لازم در دست کردن این غذاهای خوشمزه است که تاثیر زیادی در خوش طعم کردن آن می کند. در ادامه از این مطلب از فروشگاه اینترنتی گیلان کشت شما را با طرز تهیه زرشک پلو با مرغ برای 4 نفر، ساده خانگی، با هویج و فلفل دلمه، مجلسی و مرحله به مرحله آشنا می کنیم.
زرشک پلو مخلوط یک غذای مجلسی فوق العاده خوشمزه است. این غذا در تمام ایران تهیه می شود و جز غذاهای پرطرفدار است. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری و انواع برنج دودی میل بفرمایید. برای خرید برنج درجه یک و برنج ارزان به بخش محصولات سایت گیلان کشت کنید.
مواد لازم برای طرز تهیه ی زرشک پلو با مرغ ساده خانگی:
سینه مرغ | 2 عدد |
برنج ایرانی | 3 پیمانه |
زرشک | 1 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 5 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع و آبغوره | به مقدار لازم |
زردچوبه، نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ساده مرحله به مرحله مخلوط:
درست كردن زرشك پلو با مرغ بسیار اسان است. برای خوش طعم شدن آن بهتر است به نکاتی که در این مقاله به آن می پردازیم توجه نموده تا طعم زرشک پلو با مرغ رستورانی تجربه کنید. در ادامه شما را با طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مرحله به مرحله آشنا می کنیم. با ما همراه باشید.
جهت تهیه زرشک پلو تالاری و مخلوط ابتدا سینه مرغ را همراه با یک پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه روی حرارت قرار دهید. زمانی که آب جوش آمد و شروع به قل زدن کرد ¼ لیوان آبغوره و یا آبلیمو اضافه نمایید. سپس اجازه دهید مرغ به آرامی بپزد. یک لیوان از آب مرغ را قبل از اینکه همه ی آب مرغ تبخیر شود برداشته و کنار بگذارید و اجازه دهید مابقی تبخیر شود.
در این فاصله زرشک را بعد از شستن در آب خیس کنید. زعفران را دم کنید و کنار بگذارید. مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و همراه با زرشک، مقداری شکر و روغن درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید. برای طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی، سپس زعفران دم شده را اضافه نمایید و بعد از اینکه همه ی مواد باهم تفت خورد حرارت را خاموش کنید و کره را مخلوط نمایید.
برنج از قبل خیس شده را به روش آبکش تهیه نمایید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید، قابلمه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود سپس مقداری زعفران یا زردچوبه ته قابلمه ریخته و ته دیگ مورد نظر را بگذارید.
در مرحله بعد برنج و مواد از قبل آماده شده را به صورت لایه به لایه در قابلمه بریزید. مقداری کره آب شده و زعفران دم کشیده شده را به صورت دورانی روی برنج ریخته و با استفاده از دمکنی به مدت 45 دقیقه دم کنید.
برای درست کردن و طرز تهیه سس زرشک پلو با مرغ مخلوط باید آب مرغ را که از قبل آماده کرده اید را روی حرارت قرار دهید و یک قاشق رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل به آن اضافه نمایید. حرارت را ملایم بگذارید تا غلیظ شود. زرشک پلو مخلوط را همراه با سس آماده شده میل نمایید.
نکات طلایی درست كردن زرشک پلو با مرغ شمالی ساده خانگی به روش رستورانی!
برای تهیه زرشک پلو رستورانی می توانید ابتدا زرشک را به همراه زرشک تفت داده تا ظاهر و طعم بهتری داشته باشد. در صورتی که تمایل به اسنفاده از کره ندارید، می توانید از سایر روغن ها مانند روغن کنجد یا ذرت استفاده کنید.
شما برای درست کردن زرشک پلو رستورانی یا ساده می توانید از زرشک کمتر یا بیشتر استفاده کنید. در ضمن حتی می توانید از زرشک استفاده نکنید و میزان استفاده از مرغ نیز دلخواه است. حتی شما می توانید اقدام به طرز تهیه زرشک پلو با مرغ با هویج و فلفل دلمه ای کنید.
برای خوش طعم شدن می توانید در دستور پخت زرشک پلو با مرغ از سبزیجاتی مانند هویج، کرفس و برگ بو استفاده کرده و طعم بهتری به مرغ می بخشد.
در طرز پخت زرشک پلو با مرغ به روش رستورانی، می توانید زرشک ها را به همراه روغن ذرت یا کنجد تفت نمایید.
برای طعم بهتر زرشک، می توانید مقدار کمی زعفران در هنگام تفت دادن به آن ها اضافه کنید.
کلام آخر:
در این مطلب شما را با بهترین روش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مخلوط، برای 4 نفر، ساده خانگی، مجلسی و مرحله به مرحله و پلو مرغ مخلوط گیلانی اشنا کردیم. این غذا یکی از غذاهای مجلسی بوده که می توان به همراه ترکیباتی مانند زیتون، سالاد و ماست سرو کرده و طعم بی نظیری تجربه نمود. این غذای خوشمزه را بهتر است با برنج درجه یک ایرانی میل کنید که هم طعم عالی و درجه یک دارد و هم مجلسی می باشد. برای خرید برنج ایرانی به فروشگاه گیلان کشت مراجعه کنید.
سوالات متداول
برای تهیه زرشک پلو رستورانی چه روش می توان انجام داد؟
برای تهیه زرشک رستورانی می توان زرشک را به همراه زعفران کمی تفت داده تا طعم و ظاهر بهتری داشته باشد.
برای از بین بردن بو نامطبوع مرغ در زرشک پلو از چه روشی می توان استفاده نمود؟
برای رفع این مشکل می توان از سبزیجاتی مانند هویج، کرفس و برگ بو استفاده نمود تا طعم بی نظیری به مرغ ببخشد.