زرشک پلو مخلوط یک غذای مجلسی فوق العاده خوشمزه است . این غذا در تمام ایران تهیه میشود و جز غذاهای پرطرفدار است .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

 

مواد لازم :

سینه مرغ ۲ عدد
برنج ایرانی ۳ پیمانه
زرشک۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۵ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع  و آبغوره به مقدار لازم
زردچوبه و نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه زرشک پلو مخلوط ابتدا سینه مرغ را همراه با یک پیاز ، نمک و فلفل و زردچوبه روی حرارت قرار دهید .

زمانی که آب جوش آمد و شروع به قل زدن کرد ¼ لیوان آبغوره و یا آبلیمو اضافه نمایید .

سپس اجازه دهید مرغ به آرامی بپزد . یک لیوان از آب مرغ را قبل از اینکه همه ی آب مرغ تبخیر شود برداشته و کنار بگذارید و اجازه دهید مابقی تبخیر شود .

در این فاصله زرشک را بعد از شستن در آب خیس کنید .

زعفران را دم کنید و کنار بگذارید .

مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و همراه با زرشک ، مقداری شکر و روغن درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید .

سپس زعفران دم شده را اضافه نمایید و بعد از اینکه همه ی مواد باهم تفت خورد حرارت را خاموش کنید و کره را مخلوط نمایید .

برنج از قبل خیس شده را به روش آبکش تهیه نمایید .

بعد از اینکه برنج را آبکش کردید ، قابلمه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود سپس مقداری زعفران یا زردچوبه ته قابلمه ریخته و ته دیگ مورد نظر را بگذارید .

در مرحله بعد برنج و مواد از قبل آماده شده را به صورت لایه به لایه در قابلمه بریزید .

مقداری کره آب شده و زعفران دم کشیده شده را به صورت دورانی روی برنج ریخته و با استفاده از دمکنی به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید .

آب مرغ را که از قبل آماده کرده اید را روی حرارت قرار دهید و یک قاشق رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل به آن اضافه نمایید . حرارت را ملایم بگذارید تا غلیظ شود .

زرشک پلو مخلوط را همراه با سس آماده شده میل نمایید .