طرز تهیه زرشک پلو مخلوط
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
زرشک پلو مخلوط یک غذای مجلسی فوق العاده خوشمزه است . این غذا در تمام ایران تهیه میشود و جز غذاهای پرطرفدار است .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
سینه مرغ | ۲ عدد |
برنج ایرانی | ۳ پیمانه |
زرشک | ۱ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۵ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع و آبغوره | به مقدار لازم |
زردچوبه و نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه زرشک پلو مخلوط ابتدا سینه مرغ را همراه با یک پیاز ، نمک و فلفل و زردچوبه روی حرارت قرار دهید .
زمانی که آب جوش آمد و شروع به قل زدن کرد ¼ لیوان آبغوره و یا آبلیمو اضافه نمایید .
سپس اجازه دهید مرغ به آرامی بپزد . یک لیوان از آب مرغ را قبل از اینکه همه ی آب مرغ تبخیر شود برداشته و کنار بگذارید و اجازه دهید مابقی تبخیر شود .
در این فاصله زرشک را بعد از شستن در آب خیس کنید .
زعفران را دم کنید و کنار بگذارید .
مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و همراه با زرشک ، مقداری شکر و روغن درون ماهیتابه ریخته و تفت دهید .
سپس زعفران دم شده را اضافه نمایید و بعد از اینکه همه ی مواد باهم تفت خورد حرارت را خاموش کنید و کره را مخلوط نمایید .
برنج از قبل خیس شده را به روش آبکش تهیه نمایید .
بعد از اینکه برنج را آبکش کردید ، قابلمه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید تا داغ شود سپس مقداری زعفران یا زردچوبه ته قابلمه ریخته و ته دیگ مورد نظر را بگذارید .
در مرحله بعد برنج و مواد از قبل آماده شده را به صورت لایه به لایه در قابلمه بریزید .
مقداری کره آب شده و زعفران دم کشیده شده را به صورت دورانی روی برنج ریخته و با استفاده از دمکنی به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید .
آب مرغ را که از قبل آماده کرده اید را روی حرارت قرار دهید و یک قاشق رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل به آن اضافه نمایید . حرارت را ملایم بگذارید تا غلیظ شود .
زرشک پلو مخلوط را همراه با سس آماده شده میل نمایید .