خورشت کنگر یک غذای فوق العاده خوشمزه و مفید است که در اکثر نقاط ایران تهیه میشود .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم :

کنگر ۲۰۰ گرم
برنج دو پیمانه
گوشت گوسفندی یا گوساله ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
گوجه ‌فرنگی دوعدد
لپه یک پیمانه
دارچین  به مقدار لازم
زعفراندم شده به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک، فلفل قرمز، ادویه گوشت به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه خورشت کنگر ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده و درون تابه تفت دهید تا آب پیاز خشک شود .

مقداری زردچوبه به پیاز اضافه نمایید .

سپس در این مرحله گوشت را خورشتی خورد کرده و درون ماهیتابه حاوی پیاز بریزید و مجدد تفت دهید . نمک و فلفل و ادویه گوشت و دارچین را نیز اضافه نمایید .

زمانی که گوشت تغییر رنگ داد ، گوجه ها نگینی خورد شده را نیز مخلوط کرده و درب قابلمه را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه جفت کنید تا گوجه ها نرم شوند .

در مرحله بعد لپه هایی که از شب قبل خیس کرده بودید را به مواد داخل قابلمه اضافه و مجدد تفت دهید تا لپه از خامی گرفته شود .

سپس ۲ الی ۳ لیوان آب به مواد اضافه و درب قابلمه را جفت کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت و لپه بپزد .

در این بین کنگر ها را شسته و در روغن سرخ نمایید و زمانی که گوشت و لپه کاملا پخت درون خورشت بریزید . در صورت تمایل برای خوش عطر تر شدن خورشت کنگر در این مرحله مقداری زعفران دم کرده نیز اضافه نمایید .

برنج را به روش آبکش یا کته تهیه نمایید و همراه با خورشت کنگر آماده شده میل نمایید.

حدود ۱۵ دقیقه بعد غذای شما آماده سرو است  .

نکات طلایی طبخ بهتر خورشت کنگر :

در صورت تمایل در مرحله آخر همرا با کنگر ها ۱ قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید ، این کار رنگ و لعاب بهتری به خورشت میدهد .

در این غذا لپه قابل حذف میباشد .