طرز تهیه خورشت کنگر شاید ذهن خیلی از افراد را در فصل بهار در زمان به دست آمدن کنگرها به خود مشغول کند. در ضمن شاید ضرب المثل کنگر خورده و لنگر انداخته را به وفور شنیده باشید. شما می توانید خورش کنگر مجلسی، با مرغ و با رب را در کنار برنج ایرانی و دیگر برنج ها مانند برنج هاشمی عطری، برنج صدری عطری، خرید برنج دودی و خرید برنج قهوه ای را از طریق خرید برنج ارزان اینترنتی سرو کنید.
طرز تهیه کنگر با توجه به مواد اولیه ای که در دسترس دارید، بسیار متنوع است. خیلی از افراد آن را به عنوان یک غذای فصلی می شناسند. کنگر جدای از داشتن بو و طعم عالی دارای فواید بسیاری برای سلامتی است. در ادامه از این مطلب از فروشگاه اینترنتی گیلان کشت شما را طرز تهیه خورشت کنگر با گوشت، لپه، با رب، فرنگی، بدون سبزی، کرمانشاهی، شیرازی، ساده آشنا می کنیم. همچنین برای استعلام قیمت برنج هاشمی به بخش محصولات سایت گیلان کشت مراجعه کنید.
مواد لازم:
کنگر | 200 گرم |
برنج | دو پیمانه |
گوشت گوسفندی یا گوساله | 300 گرم |
پیاز | یک عدد |
گوجه فرنگی | دو عدد |
لپه | یک پیمانه |
دارچین | به مقدار لازم |
زعفران دم شده | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
نمک، فلفل قرمز و ادویه گوشت | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید: روغن زیتون برای مو
طرز تهیه خورشت کنگر ساده و مجلسی:
جهت تهیه خورشت کنگر ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده و درون تابه تفت دهید تا آب پیاز خشک شود.
مقداری زردچوبه به پیاز اضافه نمایید.
سپس در این مرحله گوشت را خورشتی خورد کرده و درون ماهیتابه حاوی پیاز بریزید و مجدد تفت دهید. نمک و فلفل و ادویه گوشت و دارچین (Cinnamon) را نیز اضافه نمایید.
زمانی که گوشت تغییر رنگ داد، گوجه ها نگینی خورد شده را نیز مخلوط کرده و درب قابلمه را به مدت 5 الی 10 دقیقه جفت کنید تا گوجه ها نرم شوند.
طرز تهیه خورشت گنکر فرنگی باید لپه هایی که از شب قبل خیس کرده بودید را به مواد داخل قابلمه اضافه و مجدد تفت دهید تا لپه از خامی گرفته شود.
سپس 2 الی 3 لیوان آب به مواد اضافه و درب قابلمه را جفت کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت و لپه بپزد.
در این بین کنگر ها را شسته و در روغن سرخ نمایید و زمانی که گوشت و لپه کاملا پخت درون خورشت بریزید. در صورت تمایل برای خوش عطر تر شدن خورشت کنگر در این مرحله مقداری زعفران دم کرده نیز اضافه نمایید.
برنج را به وسیله ی استفاده از طرز تهیه برنج ایرانی کته و آبکش و همراه با خورشت کنگر آماده شده میل نمایید.
حدود 15 دقیقه بعد غذای شما آماده سرو است.
بیشتر بخوانید: روغن زیتون برای یبوست
نکات طلایی طبخ بهتر خورشت کنگر لپه:
در صورت تمایل به طرز تهیه خورشت کنگر با لپه در مرحله آخر همرا با کنگر ها 1 قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید، این کار رنگ و لعاب بهتری به خورشت می دهد.
در این غذا لپه قابل حذف می باشد.
راز خوشمزگی خورشت کنگر با مرغ و گوشت:.
برای اضافه کردن چاشنی غذا به آن می توان از لیمو عمانی و آبغوره استفاده کرد.
خورشت کنگر مجلسی از سبزی مخصوص آن در بهار درست می شود. شما برای این که برای طرز درست کردن خورشت کنگر در تمام طول سال مشکلی نداشته باشید؛ می توانید آن را به مقدار لازم تهیه و در تمام طول سال استفاده کنید.
از دیگر سبزیجات آن می توان از نعنا و جعفری استفاده کرد.
در فصل بهار که اقدام به پخت این خورش به صورت تازه می کنید؛ می توانید به عنوان چاشنی از چند آلوچه نیز استفاده نمایید.
اگر شما به دنبال طرز تهیه خورشت کنگر با رب هستید؛ می توانید یک قاشق رب را در روغن تفت داده و دقیقه آخر به خورش کنگر با رب اضافه کنید.
خورش کنگر با مرغ نیز از جمله گوشت های است که می توان از آن استفاده کرد. هم طعم عالی به غذا می دهد و هم نیاز به زمان پخت کمتری دارد.
درست کردن خورش کنگر کرمانشاهی و شیرازی!
خورش کنگر با برنج به دو صورت کاملا خوشمزه درست می شود؛ اما درست کردن آن کاملا بستگی به سلیقه و ذائقه هر شخص دارد. بعضی از افراد آن را با سبزی درست کرده و بعضی دیگر آن را با رب و لپه درست می کنند که بیشتر شبیه به خورش قیمه می شود. در این مطلب شما را با طرز تهیه خورشت کنگر لپه، با رب، فرنگی، با گوشت، بدون سبزی، کرمانشاهی، شیرازی، ساده و مجلسی آشنا می کنیم. برای خرید دیگر محصولات مانند تهیه روغن زیتون اصل و استعلام قیمت کره بادام زمینی به بخش محصولات سایت گیلان کشت مراجعه کنید.
سوالات متداول
خورشت کنگر بیشتر در چه فصلی سرو می شود؟
فصل بهار
چاشنی خورشت کنگر گوشت و مرغ چه می باشد؟
لیمو عمانی و آبغوره در طرز تهیه خورشت کنگر مرغ و گوشت کاربرد زیادی دارد.
امتیاز بینندگان:1 ستاره