طرز تهیه خورشت کنگر
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
خورشت کنگر یک غذای فوق العاده خوشمزه و مفید است که در اکثر نقاط ایران تهیه میشود .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم :
کنگر | ۲۰۰ گرم |
برنج | دو پیمانه |
گوشت گوسفندی یا گوساله | ۳۰۰ گرم |
پیاز | یک عدد |
گوجه فرنگی | دوعدد |
لپه | یک پیمانه |
دارچین | به مقدار لازم |
زعفران | دم شده به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
نمک، فلفل قرمز، ادویه گوشت | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه خورشت کنگر ابتدا پیاز را نگینی خورد کرده و درون تابه تفت دهید تا آب پیاز خشک شود .
مقداری زردچوبه به پیاز اضافه نمایید .
سپس در این مرحله گوشت را خورشتی خورد کرده و درون ماهیتابه حاوی پیاز بریزید و مجدد تفت دهید . نمک و فلفل و ادویه گوشت و دارچین را نیز اضافه نمایید .
زمانی که گوشت تغییر رنگ داد ، گوجه ها نگینی خورد شده را نیز مخلوط کرده و درب قابلمه را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه جفت کنید تا گوجه ها نرم شوند .
در مرحله بعد لپه هایی که از شب قبل خیس کرده بودید را به مواد داخل قابلمه اضافه و مجدد تفت دهید تا لپه از خامی گرفته شود .
سپس ۲ الی ۳ لیوان آب به مواد اضافه و درب قابلمه را جفت کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید گوشت و لپه بپزد .
در این بین کنگر ها را شسته و در روغن سرخ نمایید و زمانی که گوشت و لپه کاملا پخت درون خورشت بریزید . در صورت تمایل برای خوش عطر تر شدن خورشت کنگر در این مرحله مقداری زعفران دم کرده نیز اضافه نمایید .
برنج را به روش آبکش یا کته تهیه نمایید و همراه با خورشت کنگر آماده شده میل نمایید.
حدود ۱۵ دقیقه بعد غذای شما آماده سرو است .
نکات طلایی طبخ بهتر خورشت کنگر :
در صورت تمایل در مرحله آخر همرا با کنگر ها ۱ قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید ، این کار رنگ و لعاب بهتری به خورشت میدهد .
در این غذا لپه قابل حذف میباشد .