طرز تهیه خورشت اناردون
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
خورشت اناردون یکی از غذاهای شمال کشور است که بیشتر در فصل پاییز و زمستان طبخ میشود . البته در فصول دیگر هم امکان طبخ دارد .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
انار ترش | دو قاشق غذاخوری |
مرغ | ۴ تکه |
پیاز | ۱ عد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | دو قاشق غذا خوری |
رب انار | نصف قاشق غذاخوری |
آب انار | ملس نصف لیوان |
چوب دارچین | ۱ تکه |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت اناردون :
جهت تهیه خورشت اناردون ابتدا پیاز را ریز خورد کرده و روی حرارت قرار میدهیم . بعد از اینکه آب پیاز خشک شد مقداری روغن و زردچوبه اضافه کرده و پیاز را نیم سرخ میکنیم . بعد از اینکه پیاز سرخ شد رب گوجه و رب انار را اضافه و تفت میدهیم . در مرحله بعد دانه انار را به مواد اضافه میکنیم . به مواد مخلوط شده نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم .
در این مرحله مرغ را داخل قابلمه ای مناسب چیده و آب انار و مقداری آب درون قابلمه میریزیم طوریکه روی مرغ کاملا پوشیده شود .
مواد آماده شده را به آرامی به مرغ اضافه میکنیم .
حرارت شعله را بالا برده تا خورشت به نقطه جوش برسد . بعد از آن حرارت را کم کرده و چوب دارچین را درون خورشت میگذاریم تا خورشت جا بیوفتد .
قبل از اینکه حرارت را خاموش کنید ۱ قاشق انار ترش یا شیرین بستگی به ذائقه خودتان اضافه کنید . و یا اینکه برای تزیین خورشت اناردون استفاده کنید .
نکات طلایی طبخ بهتر خورشت اناردون :
این غذا طعم ملس مانند دارد . اگر غذای ترش دوست دارید از آب انار ترش و رب انار بیشتری استفاده کنید .
اگر آب انار در دسترس ندارید فقط از آب ساده استفاده کنید .