10 راه برای درمان دیابت

درمان دیابت یکی از اقدامات مهمی است که به دلیل رواج گسترده این بیماری در جامعه بشری مطرح‌شده است. دیابت یا بیماری قند یکی از بیماری‌هایی است که بنا به دلایل مختلفی بروز می‌کند. سابقه‌های وراثت، تغذیه‌های نامناسب و بیماری‌های مزمن از مهم‌ترین دلایل بروز این بیماری می‌باشند. دیابت یا بیماری قند، به میزان قند موجود در خون گفته می‌شود و اگر این میزان از 96 الی 112 میلی‌گرم در دسی لیتر بیشتر باشد،

این بیماری بروز می‌کند. به عبارت ساده‌تر می‌توان گفت که در این بیماری توانایی تولید انسولین در بدن از بین می‌رود و بدن به‌نوعی در مقابل انسولین مقاوم می‌شود. در این حالت قند خون بالا می‌رود و عوارض خطرناکی در بدن افراد بروز می‌کند. امروزه مشخص‌شده که این بیماری محدوده سنی ندارد و می‌تواند در هر دوره‌ای از سن بروز کند اما بیشترین گروه‌های درگیر آن خانم‌ها و افراد سالمند می‌باشند.

بیماری دیابت با توجه به بدن افراد و علت بروز آن در دو حالت دیابت نوع یک و دیابت نوع دو در بدن بروز می‌کند. در دیابت نوع یک تخریب سلول‌های بتا در پانکراس باعث از بین رفتن هورمون‌های تولید انسولین در بدن می‌شوند و در دیابت نوع دوم نیز مقاومت پیش‌رونده بدن به انسولین ایجاد می‌شود و درنهایت این موضوع باعث تخریب سلول‌های بتای پانکراس شده و نقص کامل تولید انسولین را در پی خواهد داشت. امروزه علم پزشکی در مورد این بیماری به اطلاعات زیادی دست‌یافته است اما متأسفانه هنوز، درمان قطعی آن وجود ندارد.

به همین دلیل بهترین کار پیشگیری از بروز و همچنین کنترل آن می‌باشد. یافته‌های دانشمندان نشان داده که کنترل طولانی‌مدت این بیماری می‌توان بر درمان آن تأثیر داشته باشد. قطعاً استفاده از داروهای شیمیایی برای بلندمدت دارای خطرات زیادی است اما می‌توان با استفاده از شیوه‌های خانگی و طبیعی این کار را انجام داد. ما در ادامه متن 10 راه برای درمان دیابت معرفی می‌کنیم.

 

 

درمان دیابت با سبزی ریحان

 

درمان دیابت با مصرف ریحان

درمان دیابت با روش‌های خانگی و طبیعی پیشینه زیادی دارد. به همین دلیل می‌توان در طب سنتی و اسلامی با شیوه‌های مختلف درمان بیماری قند خون آشنا شد و علم پزشکی نوین نیز تعدادی از این موارد را تائید کرده است. یکی از محصولات طبیعی که با استفاده از آن می‌توان دیابت را کنترل و درمان نمود، ریحان است.

سبزی ریحان و همچنین تخم آن برای درمان دیابت مفید هستند. ریحان را می‌توان به‌صورت مستقیم و تخم آن را پس از جوشاندن مورداستفاده قرارداد. این موارد می‌توانند لوزالمعده را تقویت کرده و ترشح انسولین را در آن آسان کنند. بهترین اثر این محصول برای دیابت نوع دوم می‌باشد.

به همین دلیل توصیه می‌شود ضمن مشورت با پزشک خود از این محصول و خواص درمانی آن بهره‌گیری کنید. خوشبختانه تأثیرگذاری این محصولات در مدت کوتاهی پس از مصرف مشخص می‌شود و تحقیقات علمی بر روی آن‌ها نشان داده که مقدار کربوهیدرات و فیبر دریافتی سبزی و تخم ریحان دلیل اصلی این موضوع می‌باشد.

 

 

درمان دیابت با برگ انجیر

 

 

درمان دیابت با خواص برگ درخت انجیر

درمان دیابت با داروی شیمیایی برای درازمدت دارای عوارض است و به همین دلیل بهتر است از نمونه‌های گیاهی آن‌ها استفاده شود. به‌طورکلی درمان تمامی بیماری‌ها با بهره‌گیری از خواص گیاهان سابقه‌ای چند هزارساله دارد. بشر برای انجام این کار و دریافت خواص گیاهان مفید از روش‌های عصاره گیری و یا جوشاندن گیاهان استفاده کرده است.

برگ انجیر یکی از برگ‌هایی است که استفاده از آن برای درمان بیماری دیابت توصیه می‌شود. با استفاده از جوشانده و عصاره این محصول می‌توان بیماری دیابت را کنترل کرده و در درازمدت آن را درمان نمود. نداشتن عوارض جانبی و همچنین بازدهی مناسب این محصول در تأمین انسولین خون باعث شده که بتوان با اطمینان آن را یک محصول مناسب برای بیماری قند خون معرفی کرد. به همین دلیل افراد دارای این بیماری می‌توانند در یک دوره منظم این محصول را مصرف کنند. البته توصیه می‌شود قبل از انجام این کار با پزشک معالج خود مشورت داشته باشند تا در این مورد تداخل دارویی صورت نگیرد.

 

 

درمان دیابت و برگ انبه

 

درمان دیابت با خواص فوق‌العاده برگ انبه

درمان دیابت با برگ‌های درختان مختلف در عصر حاضر نیز به‌مانند گذشته دارای اهمیت است و دلیل اصلی این موضوع بی عوارض بودن اغلب گیاهان می‌باشد. درخت انبه یکی از درختان خاص مناطق معتدل و گرمسیری به شمار می‌رود که با استفاده از برگ آن می‌توان بیماری دیابت را کنترل و در درازمدت درمان کرد.

امروزه تحقیقات علمی مختلفی بر روی برگ‌های بریده‌بریده انبه انجام‌گرفته و در طی این تحقیقات مشخص‌شده که این برگ‌های حاوی آنتی‌اکسیدان‌های بسیار قوی مانند ویتامین‌های C، A و تانن‌ها هستند و به همین دلیل می‌توانند نقش مؤثری در درمان دیابت داشته باشند.

همچنین در ساختار برگ درخت انبه ترکیبات دیگری همچون «تری بتا تراکسرول» و «عصاره اتیل استات» وجود دارند که هورمون‌های انسولین و همچنین سنتز گلیکوژن را تحریک می‌کنند و درنتیجه این موضوع تولید انسولین در بدن شروع‌شده و نتیجه آن کنترل دیابت و درمان آن را در پی خواهد داشت. برای مصرف برگ انبه می‌توان خشک کرده آن را در یک لیوان آب خیس کرد و پس از 6 الی 10 ساعت آب آن را صاف‌کرده و میل نمود.