طرز تهیه گوشت ، تخم مرغ و برنج پخته شده

تخم مرغ و برنج پخته شده یک غذای فرنگی لذیذ و خوشمزه است که با مرغ و گوشت قابل تهیه است .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
برنج | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
گوشت | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه این غذا ابتدا برنج را به روش آبکش یا کته میزیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با نمک هم میزنیم.
گوشت چرب را نگینی خورد کرده و کنار میگذاریم.
پیاز خورد شده را در روغن سرخ کرده و سپس گوشت را اضافه میکنیم.
زمانی که گوشت و پیاز کاملا سرخ شدند برنج پخته شده را به همراه سس سویا، مقداری نمک و فلفل و شکر درون ماهیتابه ریخته و ۵ الی ۱۰ دقیقه تفت میدهیم.
تخم مرغ ها را در ماهیتابه ای جداگانه نیمرو کرده و با مابقی مواد مخلوط و در نهایت میل میکنیم.
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امتیاز بینندگان:۵ ستاره