تخم مرغ و برنج پخته شده یک غذای فرنگی لذیذ و خوشمزه است که با مرغ و گوشت قابل تهیه است .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .

 

مواد لازم :

برنج ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
گوشت ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
شکر ۱ قاشق چایخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم 

 

طرز تهیه :

جهت تهیه این غذا ابتدا برنج را به روش آبکش یا کته میزیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با نمک هم میزنیم.
گوشت چرب را نگینی خورد کرده و کنار میگذاریم.
پیاز خورد شده را در روغن سرخ کرده و سپس گوشت را اضافه میکنیم.
زمانی که گوشت و پیاز کاملا سرخ شدند برنج پخته شده را به همراه سس سویا، مقداری نمک و فلفل و شکر درون ماهیتابه ریخته و ۵ الی ۱۰ دقیقه تفت میدهیم.
تخم مرغ ها را در ماهیتابه ای جداگانه نیمرو کرده و با مابقی مواد مخلوط و در نهایت میل میکنیم.