طرز تهیه کیک خاگینه
[wp-review]
آشپزی و مقالات

مواد لازم جهت تهیه كيك خاگينه قالبي :
تخم مرغ | ۳عدد |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۴ قاشق غذاخوری |
بكينگ پودر | ۱ ق مرباخوری |
روغن مايع | ۴ قاشق غذاخوری |
مواد جهت تهیه شربت :
شكر | ۱/۴پيمانه |
آب | ۱ پيمانه |
زعفران | ۲ ق غذاخوری |
گلاب | نصف پيمانه |
طرزتهیه کیک خاگینه :
جهت تهیه شربت کیک خاگینه ابتدا شكر را با آب قاطي كرده و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم چند جوش که زد زعفران و گلاب را اضافه كرده و زير آن را خاموش كرده تا خنک شود.
تخم مرغ را با دور كند همزن بمدت ۵ دقيقه هم ميزنيم.
در مرحله بعد ماست و روغن مايع را به همراه آرد و بكينگ پودر اضافه و هم ميزنيم.
قالب را چرب كرده و مواد را داخل قالب میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم.
کیک آماده شده را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم و شربت را روی آن پخش میکنیم.
نوش جان
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۲ ستاره
امتیاز بینندگان:۳ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۳ ستاره
امتیاز بینندگان:۲ ستاره
امتیاز بینندگان:۴ ستاره
امتیاز بینندگان:۱ ستاره
امتیاز بینندگان:۳ ستاره