کباب گوسفندی جز غذاهایی است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. در گیلان کباب با برنج را با انواع مخلفات مانند اشپل، باقالا ، گردو ، ماست و … میل می کنند. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. برای خرید برنج ایرانی درجه یک مناسب این غذا به فروشگاه اینترنتی گیلان کشت مراجعه کنید. با ما همراه باشید تا درباره طرز تهیه کباب گوشت گوسفندی مجلسی و خوشمزه به شما آموزش لازم بدهیم.

مواد لازم تهیه کباب گوسفندی :

گوشت گوسفندی ۱ کیلو گرم 
پیاز ۲ عدد 
فلفل دلمه ۱ عدد 
آبلیمو ۵ قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب گوشت گوسفندی :

جهت تهیه کته کباب گوشت گوسفندی ایتدا گوشت را کبابی خورد کرده و کنار بگذارید .
سپس ۱ پیاز را رنده کرده و دیگری را خلال کنید .
فلفل دلمه ای را چند تکه کنید و درون پیاز بریزید .
نمک و فلفل و آبلیمو را نیز اضافه نمایید .
زمانی که همه ی مواد را مخلوط کردید گوشت گوسفند خورد شده را نیز درون ظرف بریزید .
گوشت و مواد را باهم مخلوط کرده و خوب ورز دهید .
اگر گوشت سفت بود بهتر است نصف کیوی و یا ۲ عدد انجیر سبز را نیم ساعت قبل تز به سیخ کشیدن گوشت ، رنده ریز کنید و ورز دهید تا گوشت نرم شود .
گوشت مزه دار شده را به سیخ کشیده و روی آتش یا کباب پز ، کباب کنید .
کباب گوسفندی آماده شده را با کمک ازطرز تهیه برنج ایرانی کته و آبکش و مخلفات میل نمایید .

کلام آخر

در مقاله ی طرز تهیه کباب گوشت گوسفندی به نحوه آماده سازی گوشت کبابی گوسفندی  و طرز تهیه کباب گوسفندی پرداختیم. تا بتوانید این غذای خوش طعم و مجلسی را تهیه نمایید. همچنین شما می توانید برای تهیه ی این غذا به خرید برنج از فروشگاه گیلان کشت بوده مراجعه کنید و برنج را از این فروشگاه تهیه نمایید.