کباب جز غذاهایی است که در ایران طرفداران بسیاری دارد .
در گیلان پلو کباب را با انواع مخلفات مانند اشپل، باقالا ، گردو ، ماست و … میل میکنند .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. 

مواد لازم :

گوشت گوسفندی ۱ کیلو گرم 
پیاز ۲ عدد 
فلفل دلمه ۱ عدد 
آبلیمو ۵ قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه کباب گوسفندی ایتدا گوشت را کبابی خورد کرده و کنار بگذارید .
سپس ۱ پیاز را رنده کرده و دیگری را خلال کنید .
فلفل دلمه ای را چند تکه کنید و درون پیاز بریزید .
نمک و فلفل و آبلیمو را نیز اضافه نمایید .
زمانی که همه ی مواد را مخلوط کردید گوشت گوسفند خورد شده را نیز درون ظرف بریزید .
گوشت و مواد را باهم مخلوط کرده و خوب ورز دهید .
اگر گوشت سفت بود بهتر است نصف کیوی و یا ۲ عدد انجیر سبز را نیم ساعت قبل تز به سیخ کشیدن گوشت ، رنده ریز کنید و ورز دهید تا گوشت نرم شود .
گوشت مزه دار شده را به سیخ کشیده و روی آتش یا کباب پز ، کباب کنید .
کباب گوسفندی آماده شده را با برنج کته و مخلفات میل نمایید .