چنجه از آن دسته غذاهایی است که کمتر کسی می شود به گیلان سفر کرده باشد و آن را به همراه برنج محلی میل نکرده باشد. طرز تهیه کباب چنجه گیلانی به همراه برنج های دودی طعمی بسیار عالی دارد که ماه ها زیر زبان شما مزه می کند. اگر تا بحال میل نکردید با فروشگاه اینترنتی گیلان کشت همراه باشید تا ما به شما آموزش دهیم این غذای لذیذ را امتحان کنید. همچنین چنجه کباب را می توان با برنج ایرانی درجه یک سرو نمود و طعمی بی نظیر به آن بخشید.

مواد لازم جهت تهیه کباب چنجه گیلانی (چنجه کباب محلی گیلانی ) :

پیاز ۲ عدد
لیمو ترش ۳ عدد
ماست ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای  به اندازه کافی
گوشت ران یا فیله گوسفند  یک کیلو گرم
دنبه گوسفند به میزان لازم

طرز تهیه کباب چنجه گوسفندی

مرحله اول

 در تهیه کباب چنجه اندازه برش های گوشت است، ابتدا گوشت را با دقت به قطعات دو سانتی متری برش می زنیم. این کار باعث می شود که کباب چنجه یکسان و همزمان کباب شود. بعد از قطعه قطعه کردن  پیاز را با رنده ریز رنده کنید.

مرحله دوم

بعد از رنده شدن پیاز آب آن را کامل گرفته و داخل یک ظرف مناسب بریزید. سپس ماست را داخل ظرف ریخته و آب لیموها را می گیریم و به ظرف اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و روغن زیتون را به ظرف اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط کنید. همچنین ماست چکیده و آبلیمو ترش را نیز به ترکیب اضافه کنید و مخلوط کرده تا یکدست شود.

مرحله سوم

حالا قطعات گوشت را در مواد قرار داده و روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید. این روش برای ترد شدن کباب چنجه و خوشمزه شدن آن بسیار مناسب می باشد.

مرحله چهارم

بعد از خارج کردن گوشت ها از یخچال و آماده کردن برای سیخ کردن، با پشت کارد روی گوشت ها می زنیم تا کمی تخت شوند، سپس شروع به سیخ کردن گوشت ها می کنیم. بعد از سیخ کردن هر تکه گوشت مقدار کمی دنبه سیخ می کنیم تا از سوختن کباب چنجه جلوگیری کند.

مرحله پنجم

می توانید برای طرز تهیه کباب چنجه گوسفندی پس از پخت کامل گوشت ها، آن ها را داخل سس کره قرار دهید تا بافت آن نرم شده و بلع آن آسان تر شود.

مرحله ششم

اگر می خواهید کباب چنجه خوش طعم تری داشته باشید می توانید بین گوشت ها فلفل هم سیخ کنید. اگر می خواهید کباب چنجه خشک نشود، باید حرارت ذغال ها بسیار ملایم باشد. چون گوشت به خوبی در مواد خوابیده است و نیاز به کباب کردن طولانی ندارد.

 

نکاتی جهت خوش طعم کردن چنجه کباب

  • می توانید در کنار کباب چنجه مثل کباب کوبیده و جوجه کباب چند سیخ گوجه کبابی هم آماده نمایید و با برنج سرو کنید؛
  • برای تزیین کباب می توانید از پیاز حلقه شده و گوجه و فلفل کبابی استفاده نمایید؛
  • هر چه دمبه بین کباب چنجه بیشتر باشد کباب چرب تر و نرم تر خواهد شد؛
  • در مواد کباب چنجه می توانید از سبزیجات تازه هم استفاده کنید؛
  • گوشت چنجه می تواند از گوشت گوساله یا گوسفند باشد؛
  • می توانید برای طعم بهتر از گوشت تازه جهت تهیه کباب چنجه استفاده نمایید.

کباب ترش

کلام آخر

در این مقاله از  طرز تهیه کباب چنجه گیلانی  به نحوه پخت صحیح غذای چنجه کباب پرداختیم. این غذا یکی از غذاهای محلی گیلان بوده که طعم بی نظیری دارد.کباب چنجه در رستوران ها جزو گران ترین نوع کباب است که با تهیه این کباب خوشمزه در منزل می توانید تا نسبت دو برابر در هزینه های تهیه کباب چنجه صرفه جویی کنید. همچنین می توانید این غذا را به همراه برنج ایرانی سرو نموده و طعم آن را خاص تر کنید. در صورتی که تمایل به آموزش بیشتری از غذاهای ایرانی و محلی دارید می توانید از طریق وبسایت گیلان کشت اقدام کنید.