مواد لازم جهت تهیه کالباس خانگی :

سینه مرغ بدون استخوان۱ عدد 
سیر۳ حبه 
زرده تخم مرغ۱ عدد
آرد ذرت۱ قاشق غذاخوری 
 فلفل سیاه ، نمک۱ قاشق چایخوری
 پودر زنجبیلیک پنجم قاشق مرباخوری
هل ساییده شدهنصف قاشق مرباخوری 
 روغن مایع۱ قاشق غذاخوری
هویج کوچک۱ عدد 
قارچ متوسط۲ عدد

 طرز تهیه کالباس خانگی :

کالباس مرغ را در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

برای تهیه کالباس مرغ خانگی ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را با ۳ حبه سیر ۲ بار چرخ کنید. آرد ذرت را الک کرده و سپس فلفل سیاه، نمک، پودر زنجبیل و هل سائیده شده را به آرد ذرت اضافه کنید. بعد مرغ چرخکرده را با مواد مخلوط شده آرد ذرت کمی ورز دهید. زرده تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی تهیه شود.

قارچ و هویج را بپزید و ریز خرد کنید و به خمیر کالباس اضافه کنید، قارچ و هویج را به طور مساوی در خمیر پخش کرده و مخلوط کنید. یک کیسه فریزر را باز کنید و مواد کالباس مرغ خانگی را به صورت استوانه ای با قطر حدود ۱۰ سانتیمتر روی آن گذاشته و شکلات پیچ کنید.

سپس به مدت ۸۰ دقیقه کالباس مرغ خانگی را بخار پز کنید. بعد از اتمام پخت کیسه را بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.

حال می توانید کالباس مرغ خانگی را برش داده و سرو کنید.

نوش جان

 

طرز تهیه واویشکای مرغ

تمام راز و رمز های پخت برنج