طرز تهیه مسقطی

مواد لازم برای تهیه مسقطی :

نشاسته یک پیمانه
گردو یک پیمانه
پودر نارگیل  یک پیمانه
شکر  یک و نیم پیمانه
گلاب سه پیمانه
کره حدود ۲۰ گرم

طرز تهیه مسقطی :

جهت تهیه مسقطی ابتدا نشاسته را در یک پیمانه گلاب حل می کنیم. سپس دو پیمانه گلاب دیگر را به آن اضافه نموده و

روی شعله ملایم قرار و هم بزنید و تا بوی خامی نشاسته از بین برود و تا حدودی سفت شود.

در این مرحله شکر و مقداری کره را اضافه و هم می زنیم ، و روی حرارت هم میزنیم تا مخلوط ما قوام یابد.

آن را از روی حرارت برداشته و به صورت داغ بر روی سطح پلاستیک فریزر به قطر نیم سانتی متر ریخته و گردوهای خرد شده را وسط آن می ریزیم و آن را لوله می کنیم.

سپس پلاستیک فریزر را باز کرده و سطح مسقطی را با پودر نارگیل می پوشانیم و به مدت چهار یا پنج ساعت درون یخچال قرار دهید.

سپس آن را برش زده و در ظرف دلخواه بچینید. در صورت دلخواه  به روش دیگری نیز برش بزنید.

نکات مهم :

با مقدار ذکر شده در این آموزش می توانید حدود ۳۵ عدد مسقطی گردویی تهیه نمایید.

در صورت تمایل می توانید به جای کره از یک قاشق روغن حیوانی استفاده نمایید.

به جای مغز گردو می توانید از فندق، بادام یا پسته نیز استفاده نمایید .

پیشنهاد ما

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی 3%

بادام زمینی آستانه اشرفیه 250 گرمی

45,000 تومان
46,400 تومان
فندق اشکورات 200 گرمی 3%

فندق اشکورات 200 گرمی

74,900 تومان
77,300 تومان
برنج هاشمی دودی 1.5 کیلویی 4%

برنج هاشمی دودی 1.5 کیلویی

202,000 تومان
209,500 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی 3%

چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی

53,500 تومان
55,000 تومان
کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی 7%

کره بادام زمینی ارگانیک 500 گرمی

70,000 تومان
75,000 تومان
برنج صدری دودی 5 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 5 کیلویی

1,100,000 تومان
1,115,000 تومان
برنج صدری دودی 10 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 10 کیلویی

2,200,000 تومان
2,230,000 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان  380 گرمی 3%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 380 گرمی

68,500 تومان
70,800 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 280 گرمی 3%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 280 گرمی

53,000 تومان
54,800 تومان
برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی 6%

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی

800,000 تومان
850,000 تومان

نظرات