طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
مرغ شکم پر یک غذای مجلسی بسیار خوش طعم و لذیذ است که همراه با برنج میل میشود .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.
مواد لازم :
مرغ | ۱ عدد |
گردو | ۲۰۰ گرم |
آلو | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
رب انار | ۱ قاشق غذاخوری |
رب آلوچه | ۱ قاشق غذاخوری |
سبزی معطر | ۲۵۰ گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه مرغ شکم پر ابتدا سبزی را پاک نمایید و بعد از شستن آن را ریز خورد کنید .
پیاز را رنده کرده و به همراه گردو آسیاب شده به سبزی ها اضافه نمایید.
سپس در این مرحله مقداری از رب انار و رب آلوچه را با مواد بالا مخلوط کنید. مقدار رب انار و رب آلوچه کاملا سلیقه ای میباشد.
در مرحله آخر آلوها را اضافه و مواد را استراحت دهید .
شکم مرغ را بعد از شستن با مواد ترشی پر کنید .
بعد از اینکه شکم مرغ را پر کردید با نخ و سوزن بدوزید تا مواد از شکم مرغ بیرون نریزد .
در این مرحله همه طرف مرغ را در روغن فراوان سرخ کنید .
توجه نمایید که همه طرف مرغ باید سرخ شود .
بعد ازاینکه مرغ سرخ شد سس مربوطه را تهیه میکنیم . جهت تهیه سس شکم پر ۱ پیاز کوچک را رنده کرده و با مقداری رب انار و رب آلوچه مخلوط نمایید سپس به همراه مقداری آب درون ظرف مورد نظر میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و مرغ را درون سس قرار داده و درب قابلمه را کج قرار داده تا مرغ بپزد .
گهگاهی مرغ را در سس بچرخانید تا همه ی مرغ به سس آغشته شود .
بعد از اینکه مرغ پخته شد در ظرف بکشید و به همراه برنج میل نمایید.