مرغ شکم پر یک غذای مجلسی بسیار خوش طعم و لذیذ است که همراه با برنج میل میشود .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم :

مرغ۱ عدد
گردو۲۰۰ گرم
آلو ۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
رب انار۱ قاشق غذاخوری
رب آلوچه ۱ قاشق غذاخوری
سبزی معطر ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

 طرز تهیه :

جهت تهیه مرغ شکم پر ابتدا سبزی را پاک نمایید و بعد از شستن آن را ریز خورد کنید .

پیاز را رنده کرده و به همراه گردو آسیاب شده به سبزی ها اضافه نمایید.

سپس در این مرحله  مقداری از رب انار و رب آلوچه را با مواد بالا مخلوط کنید. مقدار رب انار و رب آلوچه کاملا سلیقه ای میباشد.

در مرحله آخر آلوها را اضافه و مواد را استراحت دهید .

شکم مرغ را بعد از شستن با مواد ترشی پر کنید .

بعد از اینکه شکم مرغ را پر کردید با نخ و سوزن بدوزید تا مواد از شکم مرغ بیرون نریزد .

در این مرحله همه طرف مرغ را در روغن فراوان سرخ کنید .

توجه نمایید که همه طرف مرغ باید سرخ شود .

بعد ازاینکه مرغ سرخ شد سس مربوطه را تهیه میکنیم . جهت تهیه سس شکم پر ۱ پیاز کوچک را رنده کرده و با مقداری رب انار و رب آلوچه مخلوط نمایید سپس به همراه مقداری آب درون ظرف مورد نظر میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و مرغ را درون سس قرار داده و درب قابلمه را کج قرار داده تا مرغ بپزد .

گهگاهی مرغ را در سس بچرخانید تا همه ی مرغ به سس آغشته شود .

بعد از اینکه مرغ پخته شد در ظرف بکشید و به همراه برنج میل نمایید.