ارزش غذایی برنج قهوه ای چندین برابر برنج سفید میباشد . این برنج سبوسدار سرشار از ویتامین های گروه B ،منگنز ، منیزیم و … است و توصیه میکنیم حتما در سبد غذایی خود بگنجانید .

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با برنج قهوه ای  میل بفرمایید. برای خرید برنج قهوه ای درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم جهت تهیه سوپ برنج قهوه ای و جو:

برنج قهوه اي گیلان کشت ۲/۱ پيمانه 
 جو پرك ۲/۱ پيمانه
 سس بشامل ۱ بسته
عصاره مرغ ۴ قاشق مرباخوري 
هويج نگيني پخته شده ۲/۱ پيمانه 
 قارچ اسلايس شده ۳۰۰ گرم
كرفس حلقه شده ۲/۱ پيمانه 
نمک و فلفل و زرچوبه و گلپر به میزان لازم

طرز تهیه سوپ برنج قهوه ای و جو :

جهت تهیه سوپ برنج قهوه ای ابتدا برنج قهوه اي را حدود ۴ ساعت خیس نمایید سپس به همراه جو پرك و مقدار مورد نياز آب به مدت ۵۰ دقيقه با حرارت ملايم بپزيد 

در مرحله بعد سس بشامل را به همراه عصاره مرغ در مقداري آب حل كرده و به همراه هويج پخته ي نگيني ، كرفس حلقه شده ، و قارچ اسلايس شده به مواد فوق افزوده و به مدت ۱۵ دقيقه با حرارت ملايم بپزيد در مرحله آخر نمک و فلفل و زرچوبه و مقداری گلپر را اضافه نمایید. سوپ مغذي و كم كالري آماده است .

توجه کنید جهت صرف برنج قهوه ای حتما از برنج قهوه ای مرغوب تهیه نمایید.