خورشت سیر و شوید یک غذای آسان گیلانی است که در فصل پاییز به دلیل فراوانی باقالا مازندرانی طبخ میشود.
البته میتوان باقالا را در فریزر منجمد کرد و در طول سال هم از این غذا بهره مند شوید.

پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید.

مواد لازم :

گوشت گوساله ۴۰۰ گرم
شوید سبز ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
باقالا مازندرانی ۵۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
آب به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

جهت تهیه خورشت سیر و شوید ابتدا گوشت را خورشتی خورد کرده و با روغن تفت میدهیم.
سپس بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد یک لیوان آب نیز اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد.
شوید تازه را بعد از شستن خورد نمایید و با سیر له شده در ماهیتابه ای جداگانه تفت میدهیم.
باقالا مازندرانی تازه را از پوست جدا کرده و با سیر و شوید تفت دهید.
سپس در این مرحله باقالا و سیر و شوید را به گوشت افزوده و اجازه میدهیم لا حرترت ملایم بجوشد تا جا بیوفتد.
در مرحله آخر تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه هم زده و با نمک و فلفل به خورشت اضافه میکنیم.
زمانی که تخم مرغ ها سفت شدند خورشت شما آماده سرو است.