طرز تهیه حلوای خرما

مواد لازم جهت تهیه حلوای خرما :

آرد گندم یک کیلوگرم
خرما۷۵۰ گرم
کره۵۰۰ گرم
گردو۲۰۰ گرم
مغز هل کوبیده به میزان لازم
پودر دارچین به میزان لازم
پودر زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه حلوای خرما گیلانی :

جهت تهیه حلوای خرما ی گیلانی ابتدا آرد را در یک قابلمه ریخته و با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا خامی آن گرفته شود و کاملاً سرخ شود و رنگ طلایی پُررنگ پیدا کند توجه کنید که مدام هم بزنید تا آرد شما نسوزد .

کره را 1 ساعت قبل، از یخچال بیرون بگذارد و به آرد اضافه کنید. وقتی آرد و کره کاملا مخلوط شد حرارت را خاموش میکنیم. هسته ‌های خرما را جدا میکنیم و پوست آن را حتی ‌الامکان می‌گیریم و له میکنیم.

 سپس در مرحله بعد خرمای له شده را با آرد تقریباً گرم مخلوط می‌کنیم.( اگر آرد سرد بود مجدد روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.). خرما و آرد را کاملاً هم می‌ زنیم و کمی مغز هل ساییده شده را به آن اضافه می‌کنیم.

 یک ظرف مسطح را چرب میکنیم و یا کف آن کاغذ روغنی قرار میدهیم و مواد حلوا را در ظرف به قطر 2 سانتی متر پهن میکنیم. گردو را خورد کرده و با کمی دارچین، زنجبیل و هل مخلوط مینمایید .

سپس روی حلوا پخش میکنیم و با قاشق فشار میدهیم.

بعد از اینکه حلوای خرمای ما خنک شد آن را برش زده و در ظرف مورد نظر میچینیم.

پیشنهاد ما

برنج هاشمی عطری 1.5 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 1.5 کیلویی

202,000 تومان
209,500 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی 3%

چای سبز قلم لاهیجان 280 گرمی

53,500 تومان
55,000 تومان
چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان  380 گرمی 3%

چای سیاه ممتاز بهاره لاهیجان 380 گرمی

68,500 تومان
70,800 تومان
برنج صدری عطری 1.5 کیلویی 2%

برنج صدری عطری 1.5 کیلویی

302,000 تومان
307,000 تومان
برنج هاشمی عطری 10 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 10 کیلویی

1,300,000 تومان
1,350,000 تومان
برنج هاشمی عطری 5 کیلویی 4%

برنج هاشمی عطری 5 کیلویی

650,000 تومان
675,000 تومان
برنج هاشمی دودی 10 کیلویی 3%

برنج هاشمی دودی 10 کیلویی

1,400,000 تومان
1,450,000 تومان
برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی 6%

برنج شکسته هاشمی عطری 10 کیلویی

800,000 تومان
850,000 تومان
چای سبز قلم لاهیجان 180 گرمی 4%

چای سبز قلم لاهیجان 180 گرمی

37,500 تومان
38,900 تومان
برنج صدری دودی 10 کیلویی 1%

برنج صدری دودی 10 کیلویی

2,200,000 تومان
2,230,000 تومان

نظرات