طرز تهیه حلوای خرما

مواد لازم جهت تهیه حلوای خرما :
آرد گندم | یک کیلوگرم |
خرما | ۷۵۰ گرم |
کره | ۵۰۰ گرم |
گردو | ۲۰۰ گرم |
مغز هل کوبیده | به میزان لازم |
پودر دارچین | به میزان لازم |
پودر زنجبیل | به میزان لازم |
طرز تهیه حلوای خرما گیلانی :
جهت تهیه حلوای خرما ی گیلانی ابتدا آرد را در یک قابلمه ریخته و با حرارت ملایم تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود و کاملاً سرخ شود و رنگ طلایی پُررنگ پیدا کند توجه کنید که مدام هم بزنید تا آرد شما نسوزد .
کره را ۱ ساعت قبل، از یخچال بیرون بگذارد و به آرد اضافه کنید. وقتی آرد و کره کاملا مخلوط شد حرارت را خاموش میکنیم. هسته های خرما را جدا میکنیم و پوست آن را حتی الامکان میگیریم و له میکنیم.
سپس در مرحله بعد خرمای له شده را با آرد تقریباً گرم مخلوط میکنیم.( اگر آرد سرد بود مجدد روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.). خرما و آرد را کاملاً هم می زنیم و کمی مغز هل ساییده شده را به آن اضافه میکنیم.
یک ظرف مسطح را چرب میکنیم و یا کف آن کاغذ روغنی قرار میدهیم و مواد حلوا را در ظرف به قطر ۲ سانتی متر پهن میکنیم. گردو را خورد کرده و با کمی دارچین، زنجبیل و هل مخلوط مینمایید .
سپس روی حلوا پخش میکنیم و با قاشق فشار میدهیم.
بعد از اینکه حلوای خرمای ما خنک شد آن را برش زده و در ظرف مورد نظر میچینیم.
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امتیاز بینندگان:۴ ستاره
امتیاز بینندگان:۴ ستاره
امتیاز بینندگان:۵ ستاره
امتیاز بینندگان:۳ ستاره
امتیاز بینندگان:۳ ستاره
امتیاز بینندگان:۱ ستاره
امتیاز بینندگان:۱ ستاره
امتیاز بینندگان:۴ ستاره