ترشی هفت بیجار

ترشی هفت بیجار یک ترشی گیلانی لذیذ است. به دلیل برداشت و فراوانی محصولات محلی اعم از بادمجان، گوجه سبز ، فلفل و … معمولا در فصل تابستان تهیه میشود . شاید برای شما جالب باشد که این ترشی  را میتوان تقریبا ۱ ساعت بعد از تهیه نیز میل نمود . به همین دلیل ترشی هفت بیجار به ترشی فوری معروف است .

مواد لازم :

بادمجان قلمی ۵ عدد
فلفل سبز تند ۴۰۰ گرم
گوجه سبز (گوجه فرنگی نارس )  ۵ عدد
سبزی معطر (نعناع،پونه،خالواش،چوچاق) ۲۰۰ گرم
سیر ۱ بوته
آبغوره به میزان لازم
نمک  نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه :

جهت تهیه ترشی هفت بیجار ابتدا بادمجان ، گوجه و فلفل سبز را بشویید.

بعد از اینکه مواد ذکر شده را شستید اجازه دهید کاملا خشک شوند.

سبزی های معطر را بعد از پاک کردن ریز ساطوری کنید .در این مرحله میتوانید از دستگاه های خورد کن هم استفاده نمایید.

بادمجان ها را نیز ساطوری خورد کرده و سپس این کار را برای فلفل سبز و گوجه تکرا میکنیم.

توجه کنید این ترشی بسیار ریز میباشد. پس در خورد کردن مواد ترشی دقت لازم را داشته باشید .

سیر را پپوست بکنید و با چاقو یا ساطور ریز نمایید.

مواد ریز شده را درون ظرفی مناسب ریخته و نمک را اضافه کنید سپس کاملا مخلوط نمایید.

مخلوط به دست آمده را درون شیشه ای مناسب بریزید و آبغوره را تا جایی که کاملا مواد ترشی بپوشانده شود بریزید .

درب شیشه را محکم ببندید.

ترشی شما آماده میباشد . این ترشی خوشمزه را در کنار فسنجان ، باقالا قاتوق و برنج ایرانی میل نمایید .

نکات طلایی

اگر سبزی محلی در دسترس نداشتید از سبزی خشک استفاده  کنید .

اگر ترشی تند مورد پسند شما نیست در تهیه فلفل دقت لازم را داشته باشید و اگر ترشی تند دوست دارد و ترشی شما تند نشد در آخر مقداری فلفل قرمز در ترشی بریزید.

مقدار نمک کاملا اختیاری است .