مواد لازم جهت تهیه نازخاتون :

بادمجان ۸ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
آبغوره ۱/۲ لیوان
آب انار ۲ لیوان
پیاز رنده شده ۴ قاشق
نعناع خشک  ۱ قاشق
گلپر   ۱ قاشق
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه نازخاتون : 

جهت تهیه ترشی نازخاتون بادمجانها را خوب بشوئید و نیم ساعت در فر قرار دهید تا کبابی شوند.

سپس پوست آنها را بگیرید و خوب ساطوری کنید.

هنگامی که بادمجانها در فر هستند، گوجه ها را در کاسه ای قرار دهید و مقداری آبجوش روی آنها بریزید تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس آنها را خرد کرده و کنار بگذارید.

بادمجان ساطوری شده را در یک قابلمه بریزید و آبغوره و آب انار را روی آن بریزید و اجازه دهید تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. سپس گلپر، نعناع و پیاز رنده شده را در قابلمه بریزید و کمی هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و گوجه را اضافه و مخلوط کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن را گردو خرد شده بریزید.

نوش جان