برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی که یکی از دسر های خوش طعم بوده و می توان به همراه غذای ایرانی سرو نمود. طرز تهیه ماست بادمجان شمالی مستلزم رعایت نکاتی است که در این مقاله ی فروشگاه اینترنتی گیلان کشت به آن خواهیم پرداخت. همچنین تهیه ماست بورانی شمالی بسیار حائز اهمیت بوده تا بتوان بورانی خوش طعم تهیه نمود.

مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی:

ماست چکیده۲ پیمانه 
بادمجان کبابی۱  پیمانه 
سیر رنده شده۲ حبه 
نعنا خشک و گردوبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه ماست بادمجان شمالی:

جهت تهیه ماست بادمجان شمالی ابتدا بادمجان هایی را انتخاب کنید که مناسب کباب کردن باشند یعنی نه خیلی درشت نه خیلی ریز.

و همینطور بادمجان ها نباید زیاد تخم داشته باشند پس کیفیت بادمجان برای تهیه بورانی بادمجان حرف اول را می زند.

بادمجان ها رو بعد از شستن روی شعله پخش کن گاز گذاشته و کبابی می کنیم.

بعد از سرد شدن بادمجان ها به خوبی پوست آن ها را رو جدا کنید.

شستن بادمجان روش خوبی برای از بین بردن سیاهی های چسبیده به بادمجان نیست، چون مزه بادمجان کبابی رو از بین می برد.

پس بهتره با حوصله و با دقت پوست های سوخته رو جدا کنید.

سیر ها رو پوست گرفته و به همراه بادمجان های کباب شده به خوبی ساطوری کنید.

نمک و فلفل رو روی مخلوط سیر و بادمجان کبابی بپاشید تا مزه ها به خورد هم بروند.

و در ظرف مناسب شروع به مخلوط کردن با ماست کنید. (ماست رو یکباره نریزید)

بورانی باید قوام داشته باشد پس لیوان دوم رو کم کم اضافه کنید.

سپس گردوها رو اضافه و مخلوط کنید.

به صورت کلی برای بورانی بادمجان به ازای هر ۲ بادمجان متوسط از یک حبه سیر درشت استفاده کنید.

اگر طعم سیر رو دوست دارید بیشتر و اگر نمیپسندید مقدار کمتری استفاده کنید.

بورانی آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید سپس میل نمایید.

طرز تهیه ماست بادمجان شمالی

کلام آخر

برای تهیه بورانی بادمجان گیلانی به نکاتی پرداختیم تا بتوانید این دسر خوشمزه را با همراه غذا سرو نمایید. بورانی بادمجان یکی از دسرهای شمالی و اصیل بوده که می توان به همراه هر نوع غذای ایرانی قرار گیرد. برای طرز تهیه ماست بادمجان شمالی خوش طعم بهتر است از نکاتی که در این مقاله به آن پرداخته شد، رعایت کنید. در صورت تمایل به آموزش بیشتر غذاهای ایرانی به وبسایت گیلان کشت مراجعه کنید.