طرز تهیه برنج قهوه ای مخلوط
لطفا به این مطلب امتیاز دهید
امتیاز دهی کاربران
( رای)
برنج قهوه ای مخلوط یک غذای خوشمزه گیاهی محسوب میشود . این غذا با برنج قهوه ای و سبزیجات تهیه میشود .
پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید. برای خرید برنج درجه یک کلیک کنید .
مواد لازم :
برنج قهوه ای پخته شده | ۱ پیمانه و نیم |
هویج | ۱ عدد |
سویا سبز یا لوبیا | ۱/۲ پیمانه |
سیر | ۲ حبه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
پیازچه | ۱ عدد کوچک |
روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
جهت تهیه برنج قهوه ای مخلوط ابتدا برنج قهوه ای را به روش کته تهیه نمایید.
سپس در ماهیتابه ای گود مقداری روغن ریخته و برنج قهوه ای پخته شده را به آن اضافه نمایید.
هویج را نگینی خورد کرده و همراه با لوبیا سبز به برنج اضافه نمایید.
برنج را همراه با لوبیا و هویج تفت دهید تا از خامی گرفته شوند.
در مرحله بعد سیر را رنده ریز کرده و اضافه نمایید و مجدد تفت دهید.
در این مرحله میتوان به دو روش عمل کرد
در روش اول میتوانید تخم مرغ را جداگانه در ظرفی نیمرو کنید و به برنج اضافه نمایید و در روش دوم میتوانید در همان ماهیتابه برنج را کنار زده و تخم مرغ ها را نیمرو کنید.
تخم مرغ های نیمرو شده را با برنج مخلوط کرده و سس سویا و نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید.
در مرحله آخر پیازچه را ریز خورد کرده و با برنج مخلوط کنید
بعد از ۱ ربع غذای شما آماده سرو است