مواد لازم جهت تهیه شیرینی آجیلی :

خرما  ۵ عدد
بادام زمینی خرد شده  ۱/۳ لیوان
کره    ۱۰۰ گرم
کشمش ۱/۳ لیوان
کنجد  ۴ قاشق غذا خوری
تخمه کدو    ۱/۴ لیوان
تخمه آفتابگردان ۱/۴ لیوان
عسل ۱/۴ لیوان
شکر  ۱/۲ لیوان
نمک    نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه میان وعده آجیلی :

۱- جهت تهیه شیرینی آجیلی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، عسل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید.

۲- داخل قالب فر کاغذ روغنی بیندازید ، تمام مواد خشک ( تخمه آفتابگردان ، تخمه کدو ، کنجد ، بذر کتان ، کشمش ، بادام زمینی و خرمای خرد شده ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی کاغذ روغنی پخش کنید و شیره ( مخلوط عسل و کره  و شکر ) را روی آن بریزید و خوب پخش کنید.

۳- قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود سپس از فر خارج کنید و به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید.