شیرینی آجیلی

مواد لازم جهت تهیه شیرینی آجیلی :
خرما | ۵ عدد |
بادام زمینی خرد شده | ۱/۳ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
کشمش | ۱/۳ لیوان |
کنجد | ۴ قاشق غذا خوری |
تخمه کدو | ۱/۴ لیوان |
تخمه آفتابگردان | ۱/۴ لیوان |
عسل | ۱/۴ لیوان |
شکر | ۱/۲ لیوان |
نمک | نوک قاشق چای خوری |
طرز تهیه میان وعده آجیلی :
۱- جهت تهیه شیرینی آجیلی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، عسل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید.
۲- داخل قالب فر کاغذ روغنی بیندازید ، تمام مواد خشک ( تخمه آفتابگردان ، تخمه کدو ، کنجد ، بذر کتان ، کشمش ، بادام زمینی و خرمای خرد شده ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی کاغذ روغنی پخش کنید و شیره ( مخلوط عسل و کره و شکر ) را روی آن بریزید و خوب پخش کنید.
۳- قالب را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است ۱۰ – ۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود سپس از فر خارج کنید و به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
امتیاز بینندگان:۱ ستاره