برنج صدری چیست

ارقام صدری از بهترین و مرغوبترین ارقام کیفی برنج بومی یا محلی کشور بوده که در استان گیلان کشت می گردد. برنج صدری به ۳  دسته دم سیاه، دم زرد و دم قرمز تقسیم میشود که در حال حاضر نوع دم زرد و دم قرمز آن به دلیل بهره برداری پایین نسبت به نوع دم سیاه کم تر کشت میشود. برنج صدری دم سیاه گیلان کشت بعد از پخت قد و عطر و طعم بسیار عالی دارد که به همین دلیل به برنج مجلسی معروف است برنج صدری دم سیاه مخصوص مشتریان سخت پسند است .

برنج صدری بسیار سبک و خوش حضم است و بعد از میل کردن به هیچ عنوان احساس سنگینی نخواهید داشت. این برنج بعد از پخت تا چند ساعت نرم می مانند که از ویژگی های بارز این برنج است.

 

 

 

برنج صدری دم سیاه

برنج صدری دم سیاه

برنج صدری دم سیاه

برنج صدری دم سیاه

برنج آستانه اشرفیه

برنج آستانه اشرفیه محبوبیت بسیاری بین مردم استان و حتی کشور دارد. برنج آستانه اشرفیه همان برنج صدری دم سیاه است که به دلیل پخت عالی و طعم بینظیرش معروف شده است.

آستانه اشرفیه شهرستانی در استان گیلان است که بارگاه مطهر آقا سید جلال الدین اشرف برادر امام رضا در آن قرار دارد.

آستانه اشرفیه شهرستان ساحلی ۲۳  هزار و ۵۷۰ هکتار شالیزار دارد که تولید سالانه آن حدود ۶۴ هزار تن برنج سفید مرغوبترین

 

 

برنج صدری دودی

برخی افراد گمان میکنند برنج های دودی گونه ای از برنج هستند که به صورت جداگانه کشت میشوند. اما لازم به ذکر است که برنج های دودی همان برنج های عطری کشت شده توسط کشاورزان است که طی مراحل تولید به برنج دودی تبدیل میشوند. برنج های دودی رنگ تیره تری نسبت به برنج های عطری دارند.  و دانه های خام و پخته آن عطر دل انگیز دود را به مشام میرساند.

افراد زیادی هستند که از برنج دودی را به صورت خالص مصرف میکنند ولی برخی از افراد برنج های دودی را با برنج های عطری مخلوط میکنند و هر دو را کنار هم میپزند و مصرف مینمایند. برنج صدری دم سیاه دودی یکی از برنج های پر مصرف مردم گیلان است. این برنج بعد از پخت قد بلند تری نسبت به برنج هاشمی دودی میکشد.

 

 

برنج صدری دم سیاه دودی

برنج صدری دم سیاه دودی

برنج صدری دم سیاه دودی

برنج صدری دم سیاه دودی

برنج صدری دم سیاه دودی

برنج صدری دم سیاه دودی

 

وبژگی های ظاهری برنج صدری

برنج صدری طول زیاد و عرض کم، ظاهری کشیده، و رنگی استخوانی دارد. و همینطور از نظر عطر، طعم و خاصیت پخت بسیارعالی می باشند.

 

بهترین منطقه کشت برنج صدری

بهترین مناطق برای کشت برنج صدری مناطق مرکزی و شرقی گیلان است. برنج صدری شرایط کشت بسیار دشواری دارد و هزینه های کشت آن بسیار بالا است.

 

خرید برنج صدری

خرید برنج و تشخیص برنج مرغوب  با توجه ویژگی ظاهری انواع برنج که بسیار شبیه به هم هستند کار آسانی نیست. آنچه در این مسیر می تواند اطمینان خاطر ایجاد کند خرید از جای مطمئن و برند معتبر است. بدیهی است هیچ شخص یا شرکت معتبری برای سود بیشتر حاضر به زیر سوال بردن برند خود نیست. پس با انتخاب برند معتبر می توانید در زمینه خرید برنج آسودگی خاطر داشته باشید.

ما برای سهولت خرید مشتریان با راه اندازی فروشگاه اینترنتی تلاش میکنیم بتوانیم تجربه لذت بخشی از خرید برنج به یاد مشتری بگذاریم

 

خرید عمده برنج صدری

گیلان کشت با تکیه بر توان تولیدی خود امکان تامین برنج به صورت عمده برای مشتریان گرامی را دارا است. یکی از نکات بسیار مهم در خرید برنج عمده کیفیت یکسان در کل بار خریداری است به نحوی که گونی اول برنج با گونی آخر برنج نباید اختلافی از نظر کیفی داشته باشد این امر به کمک کشت مکانیزه در مزارع تصیح اراضی شده و با استفاده از بذر مرغوب امکان پذیر است. کارشناسان گیلان کشت با برنامه ریزی های بلند مدت که از یکسال قبل از سال زراعی شروع می شود این کیفیت را به تحقق میرسانند.

 

نگه داری برنج صدری

برنج را در جای خشک نگهداری کنید و ترجیحا از سطح زمین فاصله دهید.

در مکان هایی از منزل یا انبار که رطوبت بالا دارد احتمال شپشک برنج بالا است. جهت اطمینان خاطر میتوانید چند حبه سیر درون ظرف یا گونی برنج یا در انبارها لا به لای برنج قرار دهید تا از نزدیکی هر گونه حشره عایق شود.

اگر زمانی برنج شما شپشک زد نگران نباشید. برنج را درون هوای آزاد پهن کنید و مقداری نمک روی آن بپاشید. بعد از یک روز برنج را جمع و مصرف کنید.

در انبارهایی که برنج نگه داری می شوند لازم است جریان هوای ملایم وجود داشته باشد و هر ساله انبار تخلیه و ضد عفونی شود. برنج نسبت به باد بسیار حساس است و با کوچکترین جریان بادی دچار ترک شده و هنگام پخت تبدیل به نیمدانه می شود.

 

طرز پخت برنج صدری

پخت برنح به روش کته :

  1. ابتدا برنج را چند دفعه میشوئیم تا زمانی که آب حاصل از برنج زلال شود.
  2. به مدت۴ ساعت اجازه میدهیم برنج در آب و نمک خیس بخورد( توجه داشته باشید به ازای هر پیمانه برنج به یک و نیم پیمانه آب و ۱/۳ قاشق چایخوری نمک نیاز دارید)
  3. سپس به برنج روغن مایع ( به ازای هر پیمانه یک قاشق غذاخوری) اضافه و در قابلمه مناسب بریزید.
  4. قابلمه را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار داده و کمی هم بزنید تا آب برنج بخار شود
  5. سپس روی در قابلمه دمکنی قرار دهید و شعله را ملایم کنید تا بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برنج دم بکشد.

پخت برنج به روش آبکش :

  1. برنج را شسته و به همراه مخلوط آب و نمک به مدت ۵ تا ۶ ساعت خیس کنید.
  2. بعد از مدت ذکر شده در قابلمه ای به ازای هر پیمانه برنج سه پیمانه آب ریخته و روی حرارت بگذارید جوش بیاید و دانه های برنج از کالی خارج شوند .
  3. آب برنج را به ویله آبکش خالی میکنیم.
  4. سپس برنج آبکش شده را با کمی روغن به قابلمه برگردانید .
  5. در قابلمه را با یک دمکنی بپوشانید و ۳۰ دقیقه برنج را دم کنید.
  6. برای ته دیگ میتوانید از نان و سیب زمینی و.. استفاده نمایید

برای برنج های دودی مدت زمان مناسب برای خیس خوردن برنج ۱۲ ساعت است.

 

 

تولیدی برنج گیلان کشت

تولیدی برنج گیلان کشت با استفاده از آخرین تکنولوژی روز توانسته است محصول با کیفیت را روانه بازار کند. این مهم با استفاده از دستان زحمتکش کشاورزان گیلانی کارگران و کارمندان پرتلاش ایرانی و مدیران جوان , کارکشته با تدبیر محقق شده است.

 

فروشگاه اینترنتی برنج گیلان کشت

فروشگاه اینترنتی گیلان کشت یک فروشگاه تخصصی برنج است که برای رفاه حال مشتریان خود از بسته بندی گونی های با وزن ۵ و ۱۰ کیلویی زیپ دار و دسته دار جهت حمل آسان در نظر گرفته است. گیلان کشت شرایط ویژه ای از قبیل ارسال رایگان بالای ۴۰ کیلو ، ۷ روز ضمانت مرجوعی،  تحویل کمتر از ۳ روز ، پشتیبانی ۲۴ ساعته با شماره تماس ۰۹۹۰۶۶۴۴۵۰۰ و بسته بندی های ۵۰۰ گرمی جهت خرید نمونه برنج و تست توسط مشتری را در نظر گرفته است.

جهت خرید برنج صدری به بخش محصولات سایت مراجعه نمایید